چگونه برای آماده سازی لازانیا و راهنمایی برای پخت آن
لازانیای خوشمزه و مجلسی برش داده شده |
برای این مطلب از وبلاگ یک دستور پخت کامل لازانیا را آماده کرده ایم . لازانیا از غذاهایی است که طرفداران بسیار دارد و یکی از انواع پاستاها محسوب می شود. با آموزش این غذای ایتالیایی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 6 نفر
نوار لازانیا 400 گرم
سوسیس کوچک خرد شده 200 گرم
ژامبون خرد شده 100 گرم
موکوس قارچی 5-6 درجه متوسط است
فلفل کوچک خرد شده یک عدد کوچک است
مخلوطی از سویا و گوشت بیش از 100 گرم
پیاز کوچک کوچک به مقدار متوسط است
دو گوجه فرنگی مخلوط می شوند
اورگان، فلفل سیاه به مقدار مناسب
سس گوجه فرنگی به مقدار مورد نیاز
پنیر پیتزا، رنده شده و با مقدار مورد نیاز
سس سفید برای یک کاسه
دستور پخت :
یک ظرف نسبتا بزرگ به دو سوم آب، با یک قاشق چای خوری نمک و یک روغن مایع بخورید. سپس نوارهای لازانیا را به صورت یک بار و با دقت به آب جوش اضافه کنید و سپس پس از 10-10 دقیقه دوباره پر کنید.
نکته: هنگام سرخ کردن، اطمینان حاصل کنید که یک آب سرد کمی روی آنها باز شود. بنابراین گرما در نوارهای لازانیا آن را به زمان پخت و پز نمی اندازد.
روغن کمی را در یک ظرف قرار دهید و مواد زیر را به صورت زیر اضافه کنید:
پیاز خرد شده، 3-5 دقیقه بعد، سوسیس های ریز خرد شده را پس از 5 دقیقه از سویا و گوشت مخلوط، پس از اضافه کردن مخلوطی از سویا و گوشت چرخ شده به دلیل جذب سریع روغن سویا، شما نیاز به برخی از روغن برای اضافه کردن پان. پس از تغییر رنگ کامل، مواد قارچ را اضافه کنید و به رنگ کمی تغییر دهید (نه بیش از حد بالا، بهتر نباشید) و در نهایت ژامبون را با فلفل ریز خرد شده به مواد اضافه کنید. بعد از 2-3 دقیقه گوجه فرنگی مخلوط را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله می توانید فلفل سیاه و نارنگی را به لازانیا اضافه کنید. وقتی مواد با هم مخلوط شوند، شعله را خاموش کنید و آن را کمی خنک کنید.
فوم دیواره ها و فوم ظرف (ترجیحا) با کمی روغن، به طوری که نوار لازانیا را می توان به راحتی از ظرف در پایان پخت حذف شده است. سپس کف ظرف را به یک لایه لازانیا اضافه کنید و آن را با یک لایه بسیار نازک از سس گوجه فرنگی پوشانید و با یک مایع لازانیای سرد سرد کنید و سپس بر روی آن بریزید و لایه ای کامل از پنیر پیتزا رنده شده ( به طوری که تمام سطح مواد را پوشش می دهد) و سپس دوباره یک لازانی از لازانیا بنویسید و همان مراحل را تکرار کنید تا الگوی شما تمام شود! یا لازانیا مایع یا فضای کانتینر!
در نهایت، با یک لباس سفارشی کامل، پوشش کل لازانیا را پوشش دهید و یک لایه پنیر پیتزا رنده شده را بپوشانید و ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید.
* سس سفید برای لازانیا
عناصر برای این مقدار:
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری پر از آرد
کره 25 گرم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
یک لیوان شیر
دستور پخت :
ابتدا کمی آرد، بدون روغن و کره، و قبل از اینکه رنگ شروع به تیره شدن کند، کره را به آن اضافه کنید و به طور پیوسته به مخلوط کره بریزید و به مخلوط بریزید. هنگامی که کره ریختن و رنگ آرد کم است، نمک و فلفل را اضافه کنید و تا یک دست هم بزنید.
در این مرحله، شیر را به آرامی به ظرف اضافه کنید و به شدت شستشو دهید تا مواد تشکیل دهنده باقی بماند.
ماده را در بالای دما نگه دارید تا مایع شما تبدیل به یک سس ضخیم شود.
دلیل استفاده از این سس در پخت و پز لازانا جلوگیری از خشک شدن لازانیا در هنگام قایقرانی است و همچنین به دلیل وجود شیر از مواد به دلیل جلوگیری از گسترش آن نیست.
ظرف شما آماده است تا در اجاق (یا اجاق مایکروویو) قرار گیرد:
هنگام استفاده از اجاق، اجاق گاز را نیم ساعت قبل از استفاده از اجاق گاز در 220 درجه گرم کنید. سپس ظرف نیم ساعت را در وسط قرار دهید.
اگر شما از یک ماکرو استفاده کنید، دسته متوسط بزرگ را در وسط ورق قرار دهید و ظرف را روی آن قرار دهید، بهتر است از برنامه ترکیبی + گریل پخت استفاده کنید. در این صورت، با قدرت 450 و یک دقیقه 20 دقیقه، نتیجه مطلوب خواهد بود.
توجه: اگر از این فرمان استفاده می کنید یا از فرمان استفاده می کنید، آن را در یک کاسه کوچک به نصف آب قرار دهید و در زیر گودال قرار دهید تا از خشک شدن لازانیا جلوگیری شود.
اگر از دستور خالی استفاده کنید، 30 تا 40 دقیقه (بسته به مایکروویو) طول می کشد. از این روش با استفاده از نکات فتوشاپ استفاده نکنید.
** در مورد یک ظروف نسبتا بزرگ: اندازه ظرف به گونه ای است که لازانیا به راحتی و بدون نیاز به آن شکسته می شود. اطمینان حاصل کنید که نوار های سالم داشته باشید و بدون ترک خوردن.
سعی کنید مواد را در یک دست خرد کنید تا زمانی که لازانیا کمی دشوار باشد.
این روش روش اصلی و در واقع روش پخت و پز لازانیا است. شما می توانید مواد اصلی را سفارشی کنید. به عنوان مثال، شما می توانید به جای سوسیس، گوشت و بادمجان و گوشت گاو بدون قند (لازانیا سبزیجات) و یا هر چیز دیگری که دوست دارید ... سوسیس و سوسیس را استفاده کنید.
درباره سویا به منظور دریافت طعم و مزه بهتر از سویا، پیشنهاد می کنم که به جای آب معمولی در شیر برای دو ساعت خیس بخورید. این عمل همچنین بوی (به نظر می رسد برخی از) لوبیا سویا را حذف می کند و طعم آن را به سویا می دهد و پس از آن آن را به طور کامل خشک می کند.
لازانیا شیشه ای:
یکی دیگر از راه آسان (آسان تر خوردن، البته!) آیا آماده سازی لازانیا:
دو نوار لازانیا را به عنوان علامت + اضافه کنید. در وسط این + پور کمی قرمز است
سوسیس کوچک خرد شده 200 گرم
ژامبون خرد شده 100 گرم
موکوس قارچی 5-6 درجه متوسط است
فلفل کوچک خرد شده یک عدد کوچک است
مخلوطی از سویا و گوشت بیش از 100 گرم
پیاز کوچک کوچک به مقدار متوسط است
دو گوجه فرنگی مخلوط می شوند
اورگان، فلفل سیاه به مقدار مناسب
سس گوجه فرنگی به مقدار مورد نیاز
پنیر پیتزا، رنده شده و با مقدار مورد نیاز
سس سفید برای یک کاسه
دستور پخت :
یک ظرف نسبتا بزرگ به دو سوم آب، با یک قاشق چای خوری نمک و یک روغن مایع بخورید. سپس نوارهای لازانیا را به صورت یک بار و با دقت به آب جوش اضافه کنید و سپس پس از 10-10 دقیقه دوباره پر کنید.
نکته: هنگام سرخ کردن، اطمینان حاصل کنید که یک آب سرد کمی روی آنها باز شود. بنابراین گرما در نوارهای لازانیا آن را به زمان پخت و پز نمی اندازد.
روغن کمی را در یک ظرف قرار دهید و مواد زیر را به صورت زیر اضافه کنید:
پیاز خرد شده، 3-5 دقیقه بعد، سوسیس های ریز خرد شده را پس از 5 دقیقه از سویا و گوشت مخلوط، پس از اضافه کردن مخلوطی از سویا و گوشت چرخ شده به دلیل جذب سریع روغن سویا، شما نیاز به برخی از روغن برای اضافه کردن پان. پس از تغییر رنگ کامل، مواد قارچ را اضافه کنید و به رنگ کمی تغییر دهید (نه بیش از حد بالا، بهتر نباشید) و در نهایت ژامبون را با فلفل ریز خرد شده به مواد اضافه کنید. بعد از 2-3 دقیقه گوجه فرنگی مخلوط را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در این مرحله می توانید فلفل سیاه و نارنگی را به لازانیا اضافه کنید. وقتی مواد با هم مخلوط شوند، شعله را خاموش کنید و آن را کمی خنک کنید.
فوم دیواره ها و فوم ظرف (ترجیحا) با کمی روغن، به طوری که نوار لازانیا را می توان به راحتی از ظرف در پایان پخت حذف شده است. سپس کف ظرف را به یک لایه لازانیا اضافه کنید و آن را با یک لایه بسیار نازک از سس گوجه فرنگی پوشانید و با یک مایع لازانیای سرد سرد کنید و سپس بر روی آن بریزید و لایه ای کامل از پنیر پیتزا رنده شده ( به طوری که تمام سطح مواد را پوشش می دهد) و سپس دوباره یک لازانی از لازانیا بنویسید و همان مراحل را تکرار کنید تا الگوی شما تمام شود! یا لازانیا مایع یا فضای کانتینر!
در نهایت، با یک لباس سفارشی کامل، پوشش کل لازانیا را پوشش دهید و یک لایه پنیر پیتزا رنده شده را بپوشانید و ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید.
* سس سفید برای لازانیا
عناصر برای این مقدار:
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری پر از آرد
کره 25 گرم
نمک، فلفل سیاه به مقدار لازم
یک لیوان شیر
دستور پخت :
ابتدا کمی آرد، بدون روغن و کره، و قبل از اینکه رنگ شروع به تیره شدن کند، کره را به آن اضافه کنید و به طور پیوسته به مخلوط کره بریزید و به مخلوط بریزید. هنگامی که کره ریختن و رنگ آرد کم است، نمک و فلفل را اضافه کنید و تا یک دست هم بزنید.
در این مرحله، شیر را به آرامی به ظرف اضافه کنید و به شدت شستشو دهید تا مواد تشکیل دهنده باقی بماند.
ماده را در بالای دما نگه دارید تا مایع شما تبدیل به یک سس ضخیم شود.
دلیل استفاده از این سس در پخت و پز لازانا جلوگیری از خشک شدن لازانیا در هنگام قایقرانی است و همچنین به دلیل وجود شیر از مواد به دلیل جلوگیری از گسترش آن نیست.
ظرف شما آماده است تا در اجاق (یا اجاق مایکروویو) قرار گیرد:
هنگام استفاده از اجاق، اجاق گاز را نیم ساعت قبل از استفاده از اجاق گاز در 220 درجه گرم کنید. سپس ظرف نیم ساعت را در وسط قرار دهید.
اگر شما از یک ماکرو استفاده کنید، دسته متوسط بزرگ را در وسط ورق قرار دهید و ظرف را روی آن قرار دهید، بهتر است از برنامه ترکیبی + گریل پخت استفاده کنید. در این صورت، با قدرت 450 و یک دقیقه 20 دقیقه، نتیجه مطلوب خواهد بود.
توجه: اگر از این فرمان استفاده می کنید یا از فرمان استفاده می کنید، آن را در یک کاسه کوچک به نصف آب قرار دهید و در زیر گودال قرار دهید تا از خشک شدن لازانیا جلوگیری شود.
اگر از دستور خالی استفاده کنید، 30 تا 40 دقیقه (بسته به مایکروویو) طول می کشد. از این روش با استفاده از نکات فتوشاپ استفاده نکنید.
** در مورد یک ظروف نسبتا بزرگ: اندازه ظرف به گونه ای است که لازانیا به راحتی و بدون نیاز به آن شکسته می شود. اطمینان حاصل کنید که نوار های سالم داشته باشید و بدون ترک خوردن.
سعی کنید مواد را در یک دست خرد کنید تا زمانی که لازانیا کمی دشوار باشد.
این روش روش اصلی و در واقع روش پخت و پز لازانیا است. شما می توانید مواد اصلی را سفارشی کنید. به عنوان مثال، شما می توانید به جای سوسیس، گوشت و بادمجان و گوشت گاو بدون قند (لازانیا سبزیجات) و یا هر چیز دیگری که دوست دارید ... سوسیس و سوسیس را استفاده کنید.
درباره سویا به منظور دریافت طعم و مزه بهتر از سویا، پیشنهاد می کنم که به جای آب معمولی در شیر برای دو ساعت خیس بخورید. این عمل همچنین بوی (به نظر می رسد برخی از) لوبیا سویا را حذف می کند و طعم آن را به سویا می دهد و پس از آن آن را به طور کامل خشک می کند.
لازانیا شیشه ای:
یکی دیگر از راه آسان (آسان تر خوردن، البته!) آیا آماده سازی لازانیا:
دو نوار لازانیا را به عنوان علامت + اضافه کنید. در وسط این + پور کمی قرمز است
آموزش طرز تهیه ماکارونی را از این لینک ( طرز تهیه ماکارونی خوشمزه و مجلسی ) دنبال کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر