مواد لازم ترشی لیته
بادمجان ۵۰۰ گرم
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای رنگی ۲ عدد
کلم سفید ¼ کلم متوسط
سیر ۳ حبه
سرکه ۵۰۰ گرم
سبزی ترشی ۳۰۰ گرم
زردچوبه به میزان کافی
نمک به میزان کافی
طرز تهیه ترشی لیته
ابتدا
بادمجان ها را بشویید و آبکشی کنید. پس از اینکه بادمجان ها را خشک کردید ،
کلاه بالای بادمجان ها را جدا کنید. در ادامه بادمجان را به صورت کبابی
بپزید و بگذارید سرد شوند ، سپس پوست بادمجان ها را جدا کنید و به همراه
سیرها داخل غذاساز بریزید تا کاملا یکدست شوند.
هویج ، کلم پیچ سفید و
فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مخلوط سیر و بادمجان
اضافه کنید. می توانید هویج ، کلم پیچ سفید و فلفل دلمه ای را هم با غذاساز
میکس کنید ولی برای زیبایی ترشی بهتر است آنها را نگینی خرد کنید.
سبزی ترشی را پس از خرد کردن به مواد دیگر اضافه کنید و مقداری نمک و زردچوبه به ترشی
اضافه کنید. در مرحله پایانی ترشی را در یک ظرف مناسب بریزید و سرکه روی
مواد بریزید. درب ظرف را محکم ببندید و اجازه دهید یک هفته در جای خشک و
خنک بماند تا آماده شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر