طرز تهیه آش ترش

طرز تهیه آش ترش

طرز تهیه آش ترشمازندرانی گیلانی , دستور پخت آش ترش زنجان تبریزی , xvc jidi Ha jva
طرز تهیه آش ترش
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی شمالی می توانید برای ۴ نفر آش ترش تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش ترش تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم آش ترش

  • سیر ۶ عدد
  • باقلا ۱ لیوان
  • جغندر ۲ عدد
  • عدس ۱ لیوان
  • لوبیا چیتی ۱ لیوان
  • سبزی آش ۵۰۰ گرم
  • برنج نیم دانه نصف لیوان
  • شکر و رب انار به اندازه کافی
  • نمک و روغن مایع به اندازه کافی
دستور پخت آش ترش

طرز تهیه آش ترش

برای تهیه آش ترش گیلانی ابتدا لوبیا چیتی و باقلا را هر کدام جداگانه در کاسه هایی می ریزیم و تا سطح روی آن ها آب می ریزیم و می گذاریم تا به مدت 6 ساعت خیس بخورند و در این مدت چندین مرتبه آب آن ها را تعویض می کنیم تا نفخ حبوبات از بین برود.
سبزی آش را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم .چغندر ها را نیز پوست می گیریم و می شوییم و ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
در قابلمه ای که برای پخت آش تدارک دیده ایم 8 الی 9 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و لوبیا چیتی و باقلا را در آبکشی می ریزیم و می شوییم و داخل قابلمه می ریزیم و همین طور عدس را نیز در آبکشی می ریزیم و می شوییم
و به حبوبات داخل قابلمه اضافه می کنیم و بلافاصله چغندر خرد شده را نیز می افزاییم و درب قابلمه را می گذاریم تا حبوبات پخته شوند. سپس حبوبات را لای دندان تست می کنیم اگر کاملا پخته شده بودند برنج نیم دانه را می شوییم
و آب آن را خالی می کنیم و به آش اضافه می کنیم و بعد از گذشت 15 دقیقه سبزی آش را می افزاییم و بلافاصله کمی نمک اضافه می کنیم تا رنگ سبزی همان طور بماند و از این مرحله به بعد دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم و اجازه می دهیم تا سبزی آش 30 دقیقه دیگر بپزد.
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و سیرها را داخل تابه می ریزیم و کمی نمک روی آن ها می پاشیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا سرخ و به رنگ طلایی بشوند.
زمانیکه سبزی آش پخت و به اصطلاح آش جاافتاد چند قاشق شکر و کمی رب انار و نصف سیرداغ را به آش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا 15 دقیقه دیگر آش بپزد.آش قوام یافته را می چشیم و اگر همگی مواد کاملا پخته بودند
و چاشنی ها به اندازه بود حرارت را خاموش می کنیم و آش را در کاسه می ریزیم و با سیر داغ باقی مانده تزئین می کنیم.نوش جان
https://parsisara.com/ash-torsh-2761/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...