طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم

طرز تهیه آش گندم بدون گوشت , دستور پخت آش گندم با سبزی مشهدی یزدی , xvc jidi Ha knl
طرز تهیه آش گندم
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر آش گندم تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری آش گندم تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم آش گندم

  • نخود ۲۰۰ گرم
  • لوبیا چیتی ۲۰۰ گرم
  • سبزی آشی ۷۵۰ گرم
  • پیاز داغ ۴ قاشق غذاخوری
  • گندم پوست کنده ۳۰۰ گرم
  • سیر داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • نعناع داغ ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و کشک به اندازه کافی
دستور پخت آش گندم

طرز تهیه آش گندم

برای تهیه آش گندم نذری ابتدا نخود و لوبیا و گندم را در کاسه های مجزا می ریزیم و تا سطح آن ها آب می گیریم و به مدت 6 ساعت اجازه می دهیم تا خیس بخورند و در این مدت چندین مرتبه آب آن ها را عوض می کنیم تا نفخ آن ها نیز از بین برود.
سبزی را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه اش خارج شود و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم البته چون سبزی آش است نیاز نیست خیلی ریز خرد کنید. گندم را می شوییم و آب آن را خالی می کنیم
و در قابلمه ای که برای پخت آش در نظر گرفته ایم می ریزیم و نخود و لوبیا را نیز در آبکشی می ریزیم و می شوییم و به گندم اضافه می کنیم و 10 لیوان آب روی حبوبات می ریزیم و اول قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب داخل قابلمه جوش بیاید
و بعد از جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم تا به مرور زمان حبوبات بپزند.حدودا 2 ساعت زمان می برد تا نخود و گندم بپزد. پس از پخت حبوبات و گندم سبزی آش را اضافه می کنیم و بلافاصله کمی نمک روی مواد می پاشیم
و سیر داغ و 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ نیز به آش می افزایییم و دیگر درب قابلمه را نمی گذاریم و اجازه می دهیم تا سبزی به مدت 30 دقیقه الی 45 دقیقه بپزد.بعد از پخت سبزی آش نمک و فلفل سیاه داخل آش می ریزیم
و می گذاریم تا آش با حرارت ملایم قوام یابد.در آخرین مرحله که آش جاافتاد کمی کشک اضافه می کنیم و آش را از روی حرارت بر می داریم و در شیرجوش روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و نعناع خشک را داخل شیرجوش می ریزیم
و تفت می دهیم و از روی حرارت بر می داریم و آش گندم را در کاسه ای می کشیم و با سیرداغ و نعناع داغ و کشک تزئین می کنیم.
https://parsisara.com/ash-gandom-2763/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...