طرز تهیه اشکنه
طرز تهیه اشکنه
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سنتی می توانید برای ۴ نفر اشکنه تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری اشکنه تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم اشکنه
- پیاز ۱ عدد
- تخم مرغ ۴ عدد
- آرد ۲ قاشق غذاخوری
- روغن مایع به اندازه کافی
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه اشکنه
برای تهیه اشکنه اصفهانی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در قابلمه ای که برای پخت اشکنه تدارک دیده ایم روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و پیازهای خرد شده را داخل قابلمه می ریزیمو تفت می دهیم تا سبک شوند و اجازه می دهیم تا سرخ و طلایی شوند و کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه روی پیازها می پاشیم و شنبلیله خشک را نیز اضافه می کنیم و مواد را تفت می دهیم و پیاز داغ و شنبلیه را تا جاییکه امکان دارد کنار قابلمه جمع می کنیم
و رب گوجه فرنگی را وسط قابلمه می ریزیم و به مدت 1 دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و کمی تیره تر شود و بعد آرد را اضافه می کنیم و همگی مواد داخل قابلمه را زیر و رو می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و 3 لیوان آب به مواد اضافه می کنیم
و حرارت را ابتدا زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و مواد خوب بجوشند و بپزد.(می توانید در این مرحله سیب زمینی نیز پوست بگیرید و بشویید و نگینی خرد کنید و اضافه کنید) سپس زمانی که مواد اشکنه پخت تخم مرغ ها را یکی یکی در پیاله ای می شکنیم
و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و داخل قابلمه محتوی اشکنه می ریزیمو مداوم هم می زنیم تا تخم مرغ خودش را بگیرید و سفت شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و در کاسه های می ریزیم و مانند آبگوشت با نان اشکنه را ترید کنید و نوش جان کنید.
https://parsisara.com/eshkene-2765/
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر