خواص و مضرات بالنگ

خواص و مضرات بالنگ

خواص و مضرات بالنگ ,فواید و خاصیت های بالنگ , زیان ها و عوارض بالنگ , o hw fhgk
خواص و مضرات بالنگ
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات بالنگ را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص بالنگ و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
خاصیت ها و فواید بالنگ

تقویت سیستم ایمنی بدن

بالنگ دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و سرشار از ویتامین سی می باشد که از بدن انسان در مقابل بسیاری از عفونت‌ها محافظت کرده و با استرس اکسیتداتیو مبارزه کرده و از آسیب دیدن سلول‌های ایمنی بدن پیشگیری می‌کند. برای تقویت سیستم ایمنی بدن شما می توانید بالنگ را با برخی مواد غذایی مانند عصاره گیاهی آقطی، پروبیوتیک‌ها و زنجبیل ترکیب کرده و میل کنید.

خوشبو کننده دهان

ویتامین سی موجود در بالنگ باعث سلامتی دهان و لثه شده و پالپ، آب عصاره و دانه های بالنگ به دلیل عطر قوی که دارد به رفع بوی بد دهان کمک می‌کند. باید توجه داشته باشید که خوشبو کردن دهان به کمک بالنگ موقتی می باشد.

تسکین دهنده درد

بالنگ دارای خاصیت ضد التهابی و تسکین دهنده قوی می‌باشد که به کاهش سردرد کمک می‌کند. شما می‌توانید یک لیوان آب را با اندکی آب بالنگ ترکیب کرده و برای تسکین سردرد میل کنید.

خواص ضد التهاب

یکی از عوامل اصلی ایجاد التهاب در بدن رادیکال‌های آزاد می باشد و بالنگ مانند سایر مرکبات به دلیل داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی می‌تواند التهاب را خنثی کند.

بهبود گوارش

آب و روغن بالنگ به دلیل ایجاد تعادل اسیدیته در روده باعث بهبود گوارش شده و برای درمان مشکلات مختلف مانند مشکلات معده، روده، نفخ، یبوست و تهوع مؤثر است.

درمان سرماخوردگی

این مرکبات سرشار از ویتامین سی بوده که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و برای درمان عفونت‌های تنفسی ناشی از سرماخوردگی بسیار مفید است. بهتر است چند قطره آب بالنگ را به چای سیاه گرم اضافه کرده و بنوشید.

سلامت قلب

مطالعات صورت‌گرفته نشان می‌دهد که مرکباتی مانند بالنگ باعث بهبود سلامت قلب شده و از بیماری‌های قلبی، آترواسکلروز و سکته جلوگیری می‌کند.

درمان آرتریت

خاصیت ضد التهابی و تسکین دهنده آب و روغن بالنگ برای درمان ناشی از مشکلات التهابی مانند آرتریت موثر است.

خواص ضد سرطان

بالنگ دارای مواد مغذی ضروری، آنتی‌اکسیدان و کارتنوئید می باشد که خطر ابتلا به بیماری سرطان را کاهش می‌دهد. مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد مصرف مرکباتی مانند بالنگ از ابتلا به سرطان‌های مختلف مانند سرطان سینه پیشگیری کرده و برای سرطان‌های مرتبط با سیستم‌های گوارشی و دستگاه تنفسی بسیار مفید است.

کاهش فشار خون بالا

از آب بالنگ به‌منظور کاهش فشار خون استفاده می شود چرا که این مرکبات دارای مقادیر زیادی از پتاسیم بوده که به کاهش فشار خون در بدن کمک کرده و باعث بهبود عملکرد قلبی می‌شود. توصیه می شود هر روز مقداری آب گرم با اندکی آب بالنگ را مخلوط کرده و صبح‌ها آن را میل کنید چرا که باعث تصفیه خون و پاک‌سازی کبد می شود.
عوارض و زیان های بالنگ

حساسیت و آلرژی

حساسیت در این مرکبات بسیار نادر می باشد با این‌وجود مصرف بالنگ در برخی افراد با علائمی مانند خارش، قرمزی، گزگز و ورم همراه می باشد.
منبع : https://parsisara.com/balang-2521/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...