طرز تهیه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از معروف ترین غذاهای محلی استان گیلان است که امروزه در کل کشور فراگیر شده است. مواد اصلی میرزا قاسمی رشتی سیر ، بادمجان و تخم مرغ هستند. میرزا قاسمی توسط ( محمد قاسم خان والی ) حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار ابداع و گسترش یافت. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر میرزا قاسمی رستورانی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه میرزا قاسمی در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم میرزا قاسمی | |
بادمجان | ۶ عدد |
تخم مرغ | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
دستور پخت و طرز تهیه
بادمجان ها را روی اجاق گاز یا ذغال کباب کنید. باید بادمجان ها را تا حدی کباب کنید که پوست بادمجان بسوزد و مغز بادمجان نرم شود. البته بعضی افراد طعم بادمجان کبابی را دوست ندارند و ترجیح می دهند بادمجان ها را سرخ کنند.بعد از کباب شدن بادمجان ها پوست شان را بگیرید و بادمجان ها را ( مانند کشک و بادمجان ) کاملا له کنید و کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را در آب جوش می اندازیم تا پوست شان به راحتی جدا شود. سپس خردشان می کنیم و کنار می گذاریم.
درون یک تابه مقداری روغن می ریزیم و سیر ها را یا له می کنیم یا رنده و داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه سیرها را کمی تفت دادیم تکه های گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و در آخر بادمجان های له شده را به تابه اضافه می کنیم.
مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب مواد تبخیر و به روغن بیفتند. در تابه ای جداگانه تخم مرغ ها را نیمرو می کنیم و به مواد میرزا قاسمی اضافه می کنیم سپس مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
در پایان بعد از آماده شدن میرزا قاسمی ، آنرا در ظرف مورد نظر می کشیم و سرو می کنیم. این غذا یکی از اصلی ترین غذاهای رستوران های گیلان است و جالب است بدانید میرزا قاسمی رستورانی را با سبزی خوردن سرو می کنند.
نکات پخت میرزا قاسمی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر