خواص بادمجان
بادمجان
همه چیز در مورد بادمجان
بادمجان در زبان پارسی گذشته با نام های پانتگان و کهپَرک شناخته می شده است. زادگاه اصلی بادنجان به احتمال زیاد هندوستان است و این گیاه در تیره سیب زمینیان دسته بندی می شود. بادمجان می تواند در تمام مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد کند.ارتفاع این گیاه در برخی مواقع می تواند تا یک و نیم متر هم برسد. از بادمجان در تهیه انواع ترشیجات ( مانند ترشی بادمجان ) و غذاهای سنتی و پرطرفدار ایرانی ( مانند میرزا قاسمی ، کشک و بادمجان ، خورش بادمجان و … ) استفاده می شود.
خواص بادمجان
پیشگیری از چین و چروک پوست
یکی از خواص بادمجان جلوگیری از ایجاد چین و چروک روی پوست است. بادمجان جزو مواد غذایی به شمار می آید که حاوی مقادیر زیادی آب است. کم شدن آب موجود در بدن باعث خشک پوست و در نتیجه می تواند به ایجاد چین و چروک روی پوست بیانجامد.مصرف متعادل بادمجان می تواند ذخیره آب بدن را به میزان قابل توجهی تامین کند. در نتیجه با مصرف مواد غذایی مانند بادمجان می توانیم از خشکی پوست و مشکلاتی مانند چین و چروک زودرس روی پوست جلوگیری کنیم.
پیشگیری از کم خونی
یکی از فواید بادمجان این است که می تواند در پیشگیری از ابتلا به کم خونی موثر باشد. بادمجان حاوی مقادیری آهن و مس است که این دو ماده معدنی برای ساخته شدن گلبول های قرمز در بدن ضروری هستند. بدون وجود آهن و مس تعداد گلبول های قرمز کاهش می یابد.و این کاهش باعث کم خونی می شود. کم خونی می تواند سلامت فرد را به خطر بیاندازد و مشکلاتی مانند سردرد ، خستگی ، ضعف ، افسردگی و مشکلاتی دیگری به وجود آورد. توصیه می شود بادمجان را برای دریافت این دو ماده معدنی به صورت پخته مصرف کنید و از سرخ کردن آن بپرهیزید.
کاهش وزن و لاغری
یکی از خواص دیگر بادمجان این است که قدرت فوق العاده ای در کاهش چربی های شکمی و لاغری دارد. جالب است بدانید در ۱۰۰ گرم بادمجان فقط ۳۵ کالری انرژی دارد که همین کالری کم باعث شده است بادمجان مانند سبزیجاتی مانند کرفس و کدو سبز در لیست مواد غذایی لاغر کننده قرار بگیرد.بادمجان ضمن اینکه میتواند به کاهش وزن کمک کند فواید بسیاری هم برای بدن دارد. البته نکته مهمی که در مصرف بادمجان باید مدنظر قرار دهید این است که بادمجان به صورت خام سمی است و باید پخته شود. ضمن اینکه برای رژیم لاغری باید از سرخ کردن بادمجان بپرهیزید.
زیان های بادمجان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر