طرز تهیه ترشی انار

طرز تهیه ترشی انار

ترشی انار , طرز تهیه ترشی انار , دستور ترشی انار , jvad hkhv , torshi anar
ترشی انار یکی از ترشی های خوشمزه و محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه طعم و عطر بسیار خوبی دارد برای تزیین غذا نیز بسیار مناسب است. توصیه می کنیم این ترشی خوشرنگ را برای تزیین سفره های مهمانی های خود استفاده کنید.
انار علاوه بر اینکه بسیار خوش خوراک و مفرح است دارای خواص بسیار زیادی نیز برای بدن است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای تست مقداری ترشی انار تهیه نمایید. با دستور طرز تهیه ترشی انار در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم ترشی انار
چغندر قرمز۵۰۰ گرم
انار دان شده۱ کیلو گرم
سرکه انار۱ لیوان بزرگ
آب انار۱ لیتر
سیاه دانه۲ قاشق غذاخوری
گلپر۱ قاشق غذاخوری
گشنیز۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک شده۱ قاشق چایخوری
نمکنصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه ترشی انار

ابتدا دانه های انار را در یک ظرف مناسب بریزید و به اندازه نصف قاشق غذاخوری نمک به انارها اضافه کنید. توجه داشته باشید که بهتر است از انارهای با کیفیت برای تهیه ترشی انار استفاده کنید تا در پایان ترشی بهتری داشته باشید.
اگر ظرف حاوی انارها درب دارد درب آنرا بگذارید و اگر درب ندارد یک سلفون روی درب آن بکشید و به مدت ۶ ساعت اجازه دهید مخلوط دانه های انار و نمک در فضای محیط بمانند تا انارها نرم شوند. در همین حین به سراغ آماده کردن لبو بروید.
چغندر قرمز را به همراه چند لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا لبوها به طور کامل بپزند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید لبوها سرد شوند. پس از سرد شدن لبوها پوست شان را بگیرید.
پس از اینکه پوست لبو را گرفتید آنرا رنده کنید و کنار بگذارید. یک ظرف مناسب انتخاب کنید ( ظرف از جنس مس یا آلومینیوم نباشد ) و سرکه انار را به همراه آب انار داخل آن بریزید سپس روی حرارت قرار دهید تا مخلوط سرکه و آب انار به جوش بیایند.
پس از اینکه مدت ۵ دقیقه از جوشیدن مخلوط سرکه و آب انار گذشت لبوی رنده شده و مخلوط دانه های انار و نمک را به قابلمه اضافه کنید. پس از گذشت ۳ دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید محتویات قابلمه سرد شوند.
پس از اینکه ترشی سرد شد فلفل قرمز خشک شده را به همراه تخم گشنیز ، سیاه دانه و گلپر با آسیاب پودر کنید و به ترشی اضافه کنید. در ادامه ترشی را در یک ظرف درب بسته قرار دهید و در یخچال قرار دهید. پس از گذشت ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است.

همچنین ببینید : ترشی لیتهترشی انبهترشی گل کلمترشی لبو

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...