طرز تهیه خورش تره
خورش تره
یکی از خورش های اصیل و قدیمی ایرانی است که اصالت آن به استان کردستان
باز می گردد. این خورش از محبوبیت بسیار بالایی در این استان برخوردار است
که در بخری مناطق حتی می تواند از قورمه سبزی هم محبوب تر باشد.
مقدار مواد لازم استفاده شده در این دستور برای ۴ نفر در نظر گرفته شده
است. در صورتی که می خواهید برای تعداد کمتر یا بیشتری خورش تره تهیه کنید
کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه خورش تره با می پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت خورشتی | ۴۰۰ گرم |
تره تازه | ۵۰۰ گرم |
لوبیا سفید | نصف پیمانه |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
لیمو عمانی | ۲ عدد |
روغن مایع | به اندازه کافی |
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه کافی |
طرز تهیه خورش تره
لوبیا سفید را از شب قبل داخل یک کاسه آب بخیسانید تا نفخش برطرف شود.
ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید سپس کمی
زردچوبه اضافه کنید. گوشت را پس از شستن به صورت قیمه ای خرد کنید.
گوشت را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا گوشت تغییر رنگ
دهد. پس از سرخ شدن گوشت لوبیا سفید را آبکشی کنید و آنرا هم پس از اضافه
کردن به قابلمه کمی تفت دهید تا سرخ شود سپس ۳ تا ۴ لیوان آب جوش به قابلمه
اضافه کنید.
در گام بعدی تره ها را مانند سبزی خورشتی به صورت ساطوری خرد کتید سپس
به همراه کمی روغن تفت دهید تا سرخ شوند. وقتی گوشت کمی نرم شد تره ها را
به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت کم جا بیفتد.
در ۳۰ دقیقه پایانی لیمو عمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و به همراه
مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه خورش تره آماده
شد آنرا به همراه برنج زعفرانی سرو کنید. در کرستان این غذا را به همراه
گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر