طرز تهیه ترشی پیاز سفید
ترشی پیاز سفید یا ترشی پیاز
درسته یکی از انواع ترشی های محبوب و خوشمزه ایرانی است. این ترشی یکی از
ترشی های خاص ایرانی است که علاوه بر طعم خوبش برای سلامتی نیز بسیار مفید
است.
با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای تست مقدار
کمی ترشی پیاز سفید تهیه نمایید. در صورتی که می خواهید ترشی بیشتر یا
کمتری تهیه کنید کافیست که مقدار مواد لازم را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور
طرز تهیه ترشی پیاز سفید در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم ترشی پیاز سفید | |
پیاز سفید | ۲۰ عدد |
فلفل قرمز | ۲ عدد |
سیر | ۲ حبه |
نعناع خشک | ۱ قاشق چایخوری |
سرکه سفید | به اندازه کافی |
نمک | به اندازه کافی |
طرز تهیه ترشی پیاز سفید
پیاز
های سفید را پوست بگیرید و قسمت های اضافی شان را جدا کنید سپس آنها را
بشویید و کنار بگذارید تا به طور کامل آب اضافی شان برود و خشک شوند.
انتخاب پیاز ترشی در تهیه ترشی پیاز کامل خیلی مهم است.
برای این
منظور باید از پیازهای کوچک با اندازه یکدست استفاده کنید تا در پایان ترشی
زیباتری داشته باشید. یک شیشه مناسب برای ترشی انتخاب کنید و پس از اینکه
آب اضافی پیازها رفت آنها را درون شیشه بریزید.
در
ادامه سیر ، فلفل قرمز و نعناع را به شیشه اضافه کنید و مقداری نمک روی
مواد داخل شیشه بپاشید. در مرحله آخر سرکه را روی مواد داخل شیشه بریزید و
درب شیشه را محکم ببندید تا هوایی از آن عبور نکند.
شیشه ترشی را در
یک جای خشک و خنک قرار دهید. پس از گذشت ۲ هفته ترشی پیاز شما آماده مصرف
است. نکته مهم در مورد ترشی پیاز این است که نباید در جای گرما یا مقابل
نور مستقیم خورشید قرار بگیرد زیرا خراب می شود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر