مواد لازم کباب تابه ای برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
روغن مایع به میزان کافی
نمک و ادویه به میزان کافی
طرز تهیه کباب تابه ای
ابتدا
گوشت چرخ کرده را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم سپس پیازها را به صورت
جداگانه در یک ظرف دیگر با رنده ریز رنده می کنیم و با فشار دست آب اضافی
شان را می گیریم و پیاز آب گرفته را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می دهیم ، تا یکدست و منسجم شوند. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و در حدی که فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه می ریزیم. مایه کباب را با دست درون تابه می ریزیم و به صورت یکسان با فشار کف دست تخت می کنیم.
حرارت زیر تابه باید ملایم باشد. درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب موجود در گوشت تبخیر شود سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. اجازه می دهیم گوشت کمی خودش را بگیرد سپس آنرا به صورت طولی مانند کباب کوبیده برش می زنیم.
مواد را مانند مایه کباب کوبیده به خوبی ورز می دهیم ، تا یکدست و منسجم شوند. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و در حدی که فقط چرب شود چند قطره روغن داخل تابه می ریزیم. مایه کباب را با دست درون تابه می ریزیم و به صورت یکسان با فشار کف دست تخت می کنیم.
حرارت زیر تابه باید ملایم باشد. درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم آب موجود در گوشت تبخیر شود سپس مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم. اجازه می دهیم گوشت کمی خودش را بگیرد سپس آنرا به صورت طولی مانند کباب کوبیده برش می زنیم.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر