کباب
ترکی مرغ یکی از انواع کباب ترکی است که یک غذای معروف و خوشمزه ترکیه ای
است. کباب ترکی به طور معمول با گوشت قرمز تهیه می شود ولی اگر نمی توانید
گوشت قرمز مصرف کنید می توانید کباب ترکی مرغ را امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب ترکی مرغ با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب ترکی مرغ | |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
قارچ ورقه شده | ۲۰۰ گرم |
پیاز خرد شده | ۲ عدد |
فلفل دلمه ای خرد شده | ۲ عدد |
گوجه فرنگی خرد شده | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
آب لیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن مایع | به میزان کافی |
نمک و ادویه | به میزان کافی |
طرز تهیه کباب ترکی مرغ
ابتدا
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش داده و سپس با آبلیمو ، نمک و فلفل
سیاه مزه دار کنید. درون یک تابه مناسب یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت
قرار دهید.
پیاز
را کمی تفت دهید تا نرم شود. پیاز را از تابه خارج کرده، فلفل دلمه ای و
سپس قارچ را همراه با یک قاشق آب لیمو تفت دهید. حرارت باید زیاد باشد تا
قارچ آب نیندازد.
سپس
گوجه فرنگی را تفت دهید. در تابه دیگری مرغ مزه دار شده را با یک قاشق
روغن تفت دهید. همه مواد را با هم مخلوط کرده و یک حبه سیر را روی مواد
رنده کنید.
نمک
و فلفل سیاه بزنید و این مواد را داخل نان های ساندویچ قرار دهید و همراه
با کاهو و خیارشور میل کنید، یا اینکه می توانید مواد را داخل دیس ریخته و
کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و سرو کنید.
برای
پخت کباب ترکی مرغ نیازی به روغن زیاد نیست، فقط کف تابه را کمی چرب کنید
تا مواد حالت کبابی پیدا کنند. بنابراین بهتر است مواد را در تابه چدنی سرخ
کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر