طرز تهیه سس کباب کشمیری

کباب کشمیری , طرز تهیه کباب کشمیری , دستور پخت کباب کشمیری
کباب کشمیری یکی از انواع کباب های هندی است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به شهر کشمیر است. این کباب را می توانید به دو صورت با سس و بدون سس طبخ کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و دستور پخت کباب کشمیری با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم سس کباب کشمیری
فلفل دلمه ای سبز۲ عدد
پیاز۲ عدد
گوجه فرنگی۵۰۰ گرم
زنجبیل۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو۱قاشق غذاخوری
هل سبز۲ عدد
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
گشنیز۲ قاشق غذاخوری
پنیر سفید۳۰۰ گرم
گراماسلا۱ قاشق چایخوری
نمک و ادویهبه میزان کافی

طرز تهیه سس کباب کشمیری

در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس هل سبز را به همراه کمی زیره اضافه کنید و تفت دهید. در ادامه زنجبیل را خرد کرده و به همراه رب گوجه فرنگی ، زردچوبه و ادویه گراماسالا به تابه اضافه کنید.
در مرحله بعد پیاز را خلالی خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای نگینی و گوجه فرنگی خرد شده به مواد اضافه کنید. حالا آبلیمو را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
پس از کمی تفت دادن پنیر سفید را اضافه کنید و درب تابه را بگذارید تا مواد به غلظت کافی برسند. در پایان پس از آماده شدن سس گشنیز را خرد کرده و روی سس بریزید.
مواد لازم کباب کشمیری
سینه مرغ۵۰۰ گرم
پودر زیره۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمزنصف قاشق چایخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
گراماسالا۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
سیر رنده شده۱ حبه
آبلیمو۲ قاشق چایخوری
ماست چکیده۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب کشمیری

ابتدا مواد لازم را به جز مرغ ها داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید سپس مرغ ها را مکعبی مانند جوجه کباب خرد کرده و به مواد لازم اضافه کنید.
مواد را ۶ ساعت رد یخچال قرار دهید تا مرغ ها طعم دار شوند سپس به سیخ چوبی چوب بکشید و در تابه چدنی با کمی روغن سرخ کنید تا طلایی شوند.
پس از اینکه جوجه کباب کشمیری آماده شد آنرا به همراه سس مخصوص که دستور  طرز تهیه اش را در بالا قرار داده ایم سرو کنید.
مطالب مرتبط

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...