مواد لازم اسکندر کباب
گوشت گوساله ۲۵۰ گرم
ماست ۱۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
نان بربری نصف نان
آب گوشت ۱ لیوان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه به میزان کافی
طرز تهیه اسکندر کباب
ابتدا
گوشت را به صورت بسیار ناز به قطر ۳۰ میلی متر ببرید. اگر گوشت را در
فریزر قرار دهید تا نیمه یفریز شود راحت تر می توانید آنرا برش بزنید. پس از برش دادن گوشت آنرا در یک تابه با مقدار کمی کره تفت دهید.
در تابه ی دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده و اجازه دهید که جوش بیاید. آب گوشت که جوش آمد از روی اجاق بردارید. نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید.
سپس در تابه کمی سرخش کنید به طوری که نان خشک نشود و نرمی خود را حفظ کند. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس نیمی از رب گوجه فرنگی روی نان ها بمالید.
گوشت را پس از اینکه سرخ شد ، روی نان بگذارید. باقیمانده رب گوجه فرنگی را هم روی گوشت بمالید. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید و یا ماست را روی کباب ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید.
در تابه ی دیگر یک قاشق کره را آب نموده، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده بهم بزنید و آب گوشت را نیز اضافه نموده و اجازه دهید که جوش بیاید. آب گوشت که جوش آمد از روی اجاق بردارید. نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده یک قاشق کره روی آنها بمالید.
سپس در تابه کمی سرخش کنید به طوری که نان خشک نشود و نرمی خود را حفظ کند. قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید دو قاشق آب گوشت روی آنها بریزید. سپس نیمی از رب گوجه فرنگی روی نان ها بمالید.
گوشت را پس از اینکه سرخ شد ، روی نان بگذارید. باقیمانده رب گوجه فرنگی را هم روی گوشت بمالید. کره باقیمانده را هم آب کرده روی کباب بریزید. همراه با فلفل کبابی و گوجه کبابی و ماست میتوانید میل کنید و یا ماست را روی کباب ریخته با هم بصورت مخلوط میل کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر