طرز تهیه خورش قیمه

خورش قیمه , خورشت قیمه , طرز تهیه خورش قیمه , دستور پخت خورش قیمه , o va rdli
مواد لازم خورش قیمه برای ۴ نفر
گوشت خورشتی    ۳۰۰ گرم
لپه    ۲ پیمانه
لیمو عمانی    ۲ عدد
رب گوجه فرنگی    ۲ قاشق غذاخوری
پیاز    ۱ عدد
سیب زمینی    ۲ عدد
زعفران دم کرده    ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع    به میزان کافی
نمک و ادویه    به میزان کافی
طرز تهیه خورش قیمه
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقداری روغن تفت میدهیم تا پیاز طلایی شود. سپس فلفل سیاه ، پودر پیاز ، دارچین ، زردچوبه و کمی پودر تخم گشنیز به پیاز اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم.

نکته قابل توجه این است که نمک و گرد لیمو را در این مرحله نباید اضافه کنیم چون مدت پخت گوشت را زیاد می کنند. سپس گوشت ها را به صورت قورمه ای خرد کرده و به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند.

حالا رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و با گوشت تفت میدهیم تا رب سرخ شود و عطرش عوض شود. در آخر لپه ها رو که از ١ ساعت قبل خیس کردیم اضافه می کنیم

و تفت میدهیم نا بوی خامی لپه گرفته شود و موقع پخت له نشود. حالا آب را اضافه می کنیم. در این مرحله ۵ تا ۶ لیوان آب اضافه می کنیم تا گوشت و لپه بپزد.

وقتی گوشت ها نرم شدند نمک و گرد لیمو را اضافه کنید. نباید از گرد لیمو زیاد استفاده کنید چون باعث تلخی خورش می شود.

حالا اجازه بدید با حرارت ملایم ٣٠ دقیقه قل بزند و جا بیفتد. در آخر سیب زمینی را خلالی نازک خرد کرده و سرخ می کنیم و خورش را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین و سرو کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...