طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون

کباب ماهی اوزن برون , طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون , دستور پخت کباب ماهی اوزن برون
مواد لازم کباب ماهی اوزن برون
ماهی استخوان درشت    ۵۰۰ گرم
آب پیاز    ۳ قاشق سوپخوری
آبلیمو    ۳ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده    ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع    ۳ قاشق سوپخوری
فلفل دلمه ای رنگی    ۲ عدد
لیمو ترش    برای تزیین
جعفری خرد شده    برای تزیین
نمک و ادویه    به میزان کافی
طرز تهیه کباب ماهی اوزن برون
ابتدا با دقت پوست ماهی را جدا کنید و گوشت آن را یک تکه از استخوان جدا کنید. سپس گوشت را به قطعات ۲۵ یا ۳۰ گرمی برش بزنید.

در ظرفی آب پیاز ، آب لیمو ، نمک ، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را مخلوط کنید و قطعات برش خورده ماهی را داخل این مواد قرار دهید و درب ظرف را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در یخچالاستراحت کند تا به خوبی طعم دار شود.

پس از گذشت این مدت روغن را نیز به سایر مواد اضافه کنید ، قطعات گوشت ماهی را نیز پشت و رو کنید و یک ساعت دیگر مواد را در یخچال قرار دهید. پس از استراحت دوم یک در میان قطعات ماهی و یک تکه از فلفل دلمه ای را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

سپس تکه های ماهی را از سیخ بیرون بیاورید و آن را در ظرف مخصوص سرو بچینید و با برش هایی از فلفل دلمه ای رنگی ، لیموترش و جعفری تزیین و به دلخواه با نان یا برنج سرو کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...