طرز تهیه شربت به لیمو

طرز تهیه شربت به لیمو

طرز تهیه شربت به لیمو سنتی , دستور شربت به لیمو با برگ به لیمو , xvc jidi avfj fi gdl
شربت به لیمو
شربت به لیمو یکی از شربت های خوشمزه و محبوب ایرانی است که مانند دیگر شربت های سنتی ایرانی برای رفع تشنگی در روزهای گرم مورد استفاده قرار می گیرد. این شربت خوشمزه علاوه بر اینکه برای رفع تشنگی مناسب است باعث خوشبو شدن دهان نیز می شود.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر شربت به لیمو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت به لیمو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت به لیمو با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم شربت به لیمو

  • به ۲ عدد
  • آب ۲ لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • برگ به لیمو ۱ عدد
  • آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
دستور تهیه

طرز تهیه شربت به لیمو

برای تهیه شربت به لیمو ابتدا به ها را پوست می گیریم و از وسط نصف می کنیم و هسته های آن را بیرون می آوریم و کنار می گذاریم و در آبمیوه گیری آب آن ها را می گیریم و یا اگر تمایل دارید خرده های به در شربت دیده شود نیز می توانید آن ها را رنده کنید و کنار بگذارید.
سپس در یک قابلمه ۲ لیوان آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا سریع تر در آب حل شود و بعد اجازه می دهیم تا شربت جوش بخورد و حرارت را کم می کنیم و آب به را به آن اضافه می کنیم
و با قاشق هم می زنیم و صبر می کنیم تا شربت کمی قوام بگیرد. آن وقت آب لیمو ترش و برگ به لیمو را به آن می افزاییم تا شربت خوشبو و خوش طعم تری داشته باشیم. پس از گذشت ۵ دقیقه قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم
و اجازه می دهیم کمی خنک شود و بعد در ظرف مورد نظر شربت را می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم و هر زمان که خواستید استفاده کنید کمی از شربت را در لیوان می ریزید و روی آن آب خنک می گیرید و چند تکه یخ و با قاشق هم می زنید و نوش جان می کنید.
parsiday.com

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...