طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی

طرز تهیه کاچی سنتی با زردچوبه , دستور پخت کاچی برای زائو و بعد زایمان , xvc jidi h d
کاچی
کاچی مانند شله زرد یکی از انواع دسرهای قدیمی و سنتی ایرانی است که به عنوان صبحانه هم سرو می شود. کاچی علاوه بر اینکه به عنوان یک دسر محبوب شناخته می شود به عنوان یک غذای کمکی برای خانم هایی که زایمان کرده اند نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر کاچی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری کاچی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه کاچی با پورتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم کاچی

  • کره ۲۰۰ گرم
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • گلاب ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر هل ۱ قاشق مرباخوری
  • مخلوط آرد برنج و گندم ۳۰۰ گرم
  • خلال پسته یا بادام و دارچین به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه کاچی

برای تهیه کاچی ساده ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر سریع تر در آب حل شود و حرارت را ملایم رو به کم می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت کمی قوام بگیرد.
سپس کره را در تابه ای قرار می دهیم و روی حرارت می گذاریم تا آب شودو بعد آرد را به آن می افزاییم و تفت می دهیم تا خوب مخلوط شوند حرارت را کم می کنیم تا نسوزد و مداوم تفت می دهیم تا اگر هوایی داخل آرد و کره مانده خالی شود
.زمانی که آرد را به کره اضافه می کنیم ابتدا مثل خمیر جمع می شود ولی با تفت دادن مداوم از این حالت خارج می شود و روان تر می شود به دلیل وجود کره داخل آرد مواد روان می شود.همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ شبیه به طلایی کمی تیره تر بشود.
سپس شربت را تست می کنیم اگر قوام یافته بود پودر هل و زعفران و گلاب را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم و شربت را از روی حرات بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شود.همچنان به تفت دادن آرد و کره ادامه می دهیم
تا کمی طلایی متمایل به قهوه ای که شد یک ملاقه از شربت را به آن اضافه می کنیم ، در این مرحله باید توجه داشته باشید که در حین اضافه کردن شربت این کار را به آرامی انجام دهید تا مواد شربت به دلیل داغ بودن آرد به سمت دستمان نپاشد.
شربت را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و مجددا کمی شربت می افزاییم و مخلوط می کنیم و در آخر همه شربت را با آرد و کره اضافه می کنیم و هم می زینم تا قوامی شبیه به فرنی بگیرد. در آخر اگر دیدید کمی سفت تر از فرنی شده است
کمی آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید و صبر کنید تا روی حرارت بسیار ملایم به قوام فرنی برسد. کاچی آماده شده را در ظرف مورد نظر می ریزیم و با پودر دارچین و پودر پسته آن را به صورت دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان
منبع : https://parsiday.com/2750-kachi/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...