خواص گوشت گوسفند
گوشت گوسفند
آشنایی با گوشت گوسفند
گوشت
گوسفندی یا گوشت بره به گوشتی گفته می شود که از گوسفندهای اهلی به دست می
آید. گوشت گوسفندهای زیر یک سال ، گوشت بره و گوشت گوسفندهای بزرگسال با
نام گوشت گوسفندی شناخته می شود.
گوشت
گوسفند دارای خواص زیادی برای بدن می باشد چرا که حاوی مواد مغذی بسیاری
است. گوشت گوسفند برتری زیادی نسبت به گوشت بز دارد. گوشت گوسفند نرم و ترد
می باشد که این امر باعث می شود که لذیذتر از دیگر گوشت ها به نظر برسد.
گوشت
گوسفند ماده پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد که همگی این
خواص را نمی توان به طور کامل در یک مقاله گنجاند ، به همین جهت خلاصه ای
از خواص گوشت گوسفند را برایتان جمع آوری کرده ایم. برای شناخت بیشتر مهم ترین خواص گوشت گوسفند در ادامه با پارسی دی همراه باشید.
خواص گوشت گوسفند
تقویت سیستم ایمنی بدن
به
دلیل سلنیوم موجود در گوشت گوسفند که حاوی آنتی اکسیدان های فراوان می
باشد می توانید برای تقویت سیستم ایمنی بدن خود از آن بهره بگیرید. افزایش
سیستم ایمنی بدن به مقابله بهتر با بیماری ها و باکتری ها کمک می کند.
افزایش سوخت و ساز بدن
اگر
شما گوشت گوسفند را به صورت منظم میل کنید به کاهش وزن دست پیدا می کنید.
گوشت قرمز دارای پروتئین زیاد و چربی کم می باشد. به همین به کنترل وزن کمک
می کند. مصرف گوشت گوسفند باعث می شود تا سوخت و ساز بدن شما زیاد شده و
کالری بسوزانید.
افزایش انرژی بدن
گوشت
گوسفند یک منبع عالی از انرژی می باشد. مصرف گوشت گوسفند به شما انرژی
بسیار می رساند چرا که صد گرم از این گوشت دارای ۲۰۶ کیلوکالری انرژی می
باشد که انرژی مورد نظر روزانه را تامین می کند. اگر فعالیت های سنگین و
فکری زیادی انجام می دهید می توانید برای تقویت بدن خود گوشت گوسفند میل
کنید.
سلامت و تقویت استخوان ها
گوشت
گوسفند برای استخوان ها و دندان ها بسیار مفید می باشد چرا که دارای
ترکیباتی از کلسیم است که باعث می شود رشد استخوان ها در کودک به درستی
انجام شود. گوشت گوسفند دارای ۲۷۲ میلی گرم فسفر است.
خواص ضد سرطانی
گوشت
گوسفند غنی از آهن ، ویتامین ب ، کولین و سلنیوم می باشد. کولین و سلنیوم
موجود در این گوشت باعث می شود تا از حملات سلول های سرطانی در بدن پیشگیری
کند. گوشت گوسفند دارای لینولئیک اسید می باشد که باعث می شود با تومورهای
بدخیم مبارزه کند.
منبع غنی پروتئین
گوشت
گوسفند به دلیل داشتن پروتئین بالا باعث می شود تا یک انتخاب پروتئینی
عالی برای بدن باشد. صد گرم گوشت گوسفند دارای ۱۷ گرم پروتئین می باشد که
بسیار عالی است. پروتئین برای عضله سازی مفید بوده و همچنین پروتئین باعث
گوارش بهتر و تقویت بنیه بدن می شود.
منبع غنی انرژی
همانطور
که گفته شده گوشت گوسفند دارای پروتئین و کالری زیادی می باشد که باعث می
شود تا انرژی انسان در طول روز تامین شود. همچنین پروتئین زیاد این گوشت
باعث می شود که کنترل وزن بهتری داشته باشید.
جلوگیری از ابتلا به کم خونی
کم
خونی به دلیل کمبود گلبول های قرمز ایجاد می شود ، گوشت قرمز باعث افزایش
گلبول های قرمز خون می شود که این امر باعث می شود تا اکسیژن مناسب به سلول
های بدن رسیده و از کم خونی پیشگیری شود.
پیشگیری از سکته و فشار خون
ثابت
شده است که گوشت گوسفند برای جلوگیری از سکته ناگهانی بسیار مفید می باشد ،
خیلی از افراد این مورد را نمی دانند و به آن توجه نمی کنند. این گوشت به
دلیل داشتن پتاسیم بالا و سدیم کم باعث می شود تا فشار خون نیز کم شود.
پیشگیری از شکننده شدن استخوان ها
گوشت
گوسفند دارای کلسیم بالایی می باشد که برای بدن مفید است. کلسیم موجود در
گوشت گوسفند باعث می شود تا فرآیند حفظ استخوان ها و تقویت آنها به درستی
انجام شود. همچنین کلسیم موجود در این گوشت باعث می شود تا از شکستگی
استخوان پیشگیری شود.
پیشگیری از ابتلا به اوتیسم
گوشت
گوسفند به دلیل داشتن امگا سه و ویتامین ب دوازده باعث می شود تا از
ابتلای کودکان به بیماری اوتیسم جلوگیری شود. گوشت گوسفند مستقیما بر روی
سیستم عصب مرکزی کودکان تاثیر گذاشته و برای آرام کردن مغز و استرس بسیار
موثر است.
افزایش گلبول های قرمز
علاوه
برای موارد گفته شده گوشت قرمز دارای ویتامین ب دوازده می باشد که باعث می
شود تا گلبول های قرمز خون به اندازه کافی در بدن ایجاد شود و همچنین از
کم خونی پیشگیری می کند.
سلامت و انسجام پوست
گوشت
گوسفند دارای فواید زیادی برای سلامت بدن می باشد. این گوشت دارای ویتامین
های گروه ب ، کولین و سلنیوم است که باعث می شود تا سلامت پوست شما حفظ
شود. گوشت قرمز می تواند باعث حفظ انسجام پوست شما شود.
سلامت چشم سیستم عصبی
گوشت
گوسفند دارای ویتامین ب دو می باشد. در این گوشت ریبوفلاوین به مقدار زیاد
یافت می شود که برای حفظ سلامت دستگاه سیستم عصبی و سلامت چشم بسیار مفید
است.
کسانی که می خواهند
از سلول های بینایی خود محافظت کنند می توانند از این گوشت بهره بگیرند.
ریبوفلاوین موجود در این گوشت باعث حفظ سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از وقوع
زخم های دهانی و لب های ترک خورده می شود.
تقویت مغز
گوشت بره
دارای فسفر زیادی می باشد، می دانیم که فسفر برای فعالیت های مغزی بسیار
مفید است ، همچنین فسفر موجود در این گوشت باعث می شود تا از پوکی استخوان
در بدن جلوگیری شود.
کمر شدن درد قاعدگی
دردهای
زیادی دوران قاعدگی باعث می شود که به دنبال رفع راه حل برای کاهش درد
باشیم. گوشت قرمز به کاهش این درد کمک می کند. چرا که دارای آهن زیادی می
باشد و باعث کنترل درد بدن می شود.
کاهش ابتلا به بیماری های پوستی
سلنیوم
موجود در گوشت گوسفند دارای آنتی اکسیدان های مختلف می باشد که باعث کاهش
خطر رادیکال های آزاد بدن می شود. همچنین سلنیوم باعث می شود تا بیماری های
پوستی کاهش پیدا کند.
خواص گوشت گوسفند در بارداری
یکی از فواید گوشت گوسفند
که در بالا اشاره شد پیشگیری از کم خونی می باشد ، آهن بالا در بدن باعث
می شود تا از نقص مادرزادی پیشگیری شود. آهن موجود در بدن مادر به جنین
منتقل می شود. همین امر باعث می شود تا رشد جنین به درستی صورت پذیرد.
تقویت بنیه بدن
خیلی از افراد معتقدند که گوشت قرمز
ویتامین ندارد اما باید بگوییم که گوشت قرمز دارای ویتامین ب یک است. گوشت
قرمز باعث می شود تا انرژی لازم در طول روز فراهم شود و باعث تقویت بنیه
بدن می شود.
مضرات گوشت گوسفند
مصرف بیش از حد ممنوع
در
صورتی که گوشت گوسفند به صورت متعادل در رژیم غذایی شما قرار بگیرد هیچ
گونه ضرری ندارد ولی در صورتی که مصرف آن بیش از حد باشد می تواند باعث
مشکلات و بیماری هایی مثل افزایش کلسترول ، فشار خون ، نقرس و … شود.
منبع : parsiday.com/1707-goosht-goosfand
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر