طرز تهیه مربا توت فرنگی
مربا توت فرنگی
مربا توت فرنگی یکی از انواع مرباهای پر طرفدار
و بسیار خوشمزه در جهان است که مانند انواع مرباها به عنوان صبحانه یا
عصرانه سرو می شود. مربای توت فرنگی را می توانید به همراه خامه صبحانه ،
کره یا انواع پنکیک های صبحانه سرو کنید.
با
مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه مربا تهیه
کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری مربا توت فرنگی تهیه
کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه مربا توت
فرنگی با سایت پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه مربا
مواد لازم مربای توت فرنگی
- شکر ۵۰۰ گرم
- توت فرنگی ۵۰۰ گرم
- آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه
طرز تهیه مربا توت فرنگی
برای تهیه مربای توت فرنگی خانگی
ابتدا توت فرنگی ها را تمیز می شوییم و آبکش می کنیم و همان لحظه خشک می
کنیم چون اگر بگذاریم خودشان خشک شوند آب در آن ها نفوذ می کنید و طعم اصلی
خود را از دست می دهند.
سپس توت فرنگی ها را در قابلمه ای می ریزیم
به این صورت که یک لایه توت فرنگی می ریزیم و یک لایه شکر روی آن ها می
ریزیم و در لایه آخر شکر می ریزیم و قابلمه را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال
قرار می دهیم تا توت فرنگی ها آب بیندازند.
سپس قابلمه را از یخچال
بیرون می آوریم و روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا بجوش بیاید.در
تمام طول پروسه مربا درب قابلمه را به هیچ وجه نمی گذاریم. روی مربا کف
هایی ایجاد می شود که با کف گیر آن ها را می گیریم
و
۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از به جوش آمدن توت فرنگی قوام می گیرد و از روی
حرارت قابلمه مربا را بر می داریم سپس آبلیمو را به آن اضافه می کنیم و هم
می زنیم تا کاملا به خورد مربا برود و از شکرک زدن مربا جلوگیری کند.
اگر
بگذاریم مربا زیاد بجوشد و دیر از روی حرارت بر داریم باعث شکرک زدن مربا
می شود. اجازه می دهیم تا مربا کمی خنک شود و بعد در شیشه مورد نظر می
ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم.در آخر این نکته نیز حائز اهمیت است که
زود
برداشتن مربا از روی حرارت به صورتی که توت فرنگی ها هنوز نپخته باشند و
مربا به غلظت مطلوب نرسیده باشد نیز می تواند باعث کپک زدم مربا بشود.پس
لطفا به نکات دقت کنید تا مربای خوش طعم و مطلوبی داشته باشید.نوش جان
منبع : parsiday.com/2703-moraba-tootfarangi
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر