طرز تهیه شربت پرتقال

طرز تهیه شربت پرتقال

طرز تهیه شربت پرتقال خانگی با پوست , دستور شربت پرتقال در خانه , xvc jidi avfj vjrhg
شربت پرتقال
شربت پرتقال یکی از انواع شربت های سالم و بسیار پر طرفدار در جهان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد حاوی مقادیر غنی از ویتامین سی است. شربت پرتقال معمولا در کنار صبحانه یا میان وعده ها سرو می شود.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۱۲ نفر شربت پرتقال تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری شربت پرتقال تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش شربت پرتقال با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱۲ نفر

مواد لازم شربت پرتقال

  • آب ۳ پیمانه
  • شکر ۳ پیمانه
  • پرتقال ۲ کیلوگرم
  • آب پرتقال ۲ پیمانه
  • اسانس پرتقال به دلخواه
دستور تهیه

طرز تهیه شربت پرتقال

برای تهیه شربت پرتقال طبیعی ابتدا در قابلمه ای ۳ پیمانه آب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم و شکر را کم کم به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سریع تر در آب حل شود.تقریبا ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا شربت بجوشد.پرتقال ها را می شوییم
و پوست آن ها را می گیریم و در سینی قرار می دهیم. پس از گذشت ۳۰ دقیقه اگر روی شربت کف بوجود آمده کف ها را با کفگیر می گیریم و آب پرتقال را به شربت اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا بجوش بیاید.
سپس پرتقال های پوست گرفته را در پارچه ای تمیز و نازک قرار می دهیم و گره می زنیم و داخل قابلمه شربت می گذاریم تا به مرور زمان شیره پرتقال به خورد شربت برود و صبر می کنیم تا شربت به جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم
و اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه دیگر شربت خوب بجوشد. بعد پارچه ای که پرتقال ها داخل آن بودند را از قابلمه بیرون می آوریم و در آبکشی قرار می دهیم و آبکش را در سینی می گذاریم تا اگر آب پرتقال ها بیرون آمد در سینی بریزد.
صبر می کنیم تا پارچه و پرتقال های داخل آن خنک شوند و آن وقت محکم پارچه را فشار می دهیم تا اگر آبی در پرتقال ها باقی مانده است خارج شود و به شربت اضافه می کنیم و قابلمه شربت را از روی حرارت بر می داریم
و کنار می گذاریم تا شربت در دمای محیط خنک شود. می توانید برای زیباتر شدن رنگ شربت ۵ دقیقه مانده به اینکه شربت را از روی حرارت بر دارید رنگ یا اسانس پرتقال را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگ شربت یکدست شود
در مرحله آخر شربت پرتقال را در پارچ می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم و هر زمان که خواستید مصرف کنید مقداری کمی از شربت پرتقال را در لیوان می ریزید و کمی آب خنک و یخ به آن اضافه کنید و نوش جان کنید.
منبع : parsiday.com/2675-sharbat-portaghal

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...