طرز تهیه نان بربری

طرز تهیه نان بربری

طرز تهیه نان بربری در نانوایی , دستور پخت نان بربری هانی شف طیبه , xvc jidi khk fvfvd
نان بربری
نان بربری یکی از انواع نان های بسیار محبوب و پر مصرف ایرانی است که بیشتر برای صبحانه و عصرانه مورد استفاده قرار می گیرد. جالب است بدانید که نام نان بربری از ایل بربر گرفته شده است که زمانی در مرز ایران و اقغانستان زندگی می کردند.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر نان بربری تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری نان بربری تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی نان بربری با پورتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نان

مواد لازم نان بربری

  • آرد ۳ پیمانه
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک دو قاشق چایخوری
  • روغن ۳ قاشق غذاخوری
  • خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری
  • سبوس گندم ، آب ولرم و کنجد به اندازه کافی
  • بهبود دهنده نصف قاشق چایخوری ( به دلخواه )
دستور پخت

طرز تهیه نان بربری

برای تهیه نان بربری خانگی ابتدا آرد را در کاسه ای بزرگ می ریزیم و نمک،شکر،خمیر مایه و بهبود دهنده را به آن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم و آب را کم کم روی مواد می ریزیم تا خمیر به دست نچسبد و زودتر خمیر آماده شود.
اگر کمی به دست می چسبید نگران نباشید با اضافه کردن روغن آخر کار از بین می رود.خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم و روغن را به خمیر می افزاییم و مجددا ۵ دقیقه ورز می دهیم و به مدت ۱:۳۰ به خمیر استراحت می دهیم
و بعد از گذشت این زمان شروع می کنیم به چونه گیری و به مدت ۲۰ دقیقه به چونه ها استراحت می دهیم و فر را روشن می کنیم بعد هر چونه را با وردنه به شکل یک بیضی پهن می کنیم و به آن شکل می دهیم و مواد رومال را آماده می کنیم.
برای تهیه رومال نان بربری ۱ قاشق غذاخوری آرد را داخل یک قابلمه کوچک می ریزیم و کمی تفت می دهیم سپس حدود ۵ قاشق غذاخوری آب روی آن می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا زودتر به جوش بیاید
و پیاپی هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد و از روی حرارت بر می داریم و با قلمو داخل مواد رومال می زنیم و روی چونه خمیر می کشیم  و کنجد روی خمیر می پاشیم و سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم
و سبوس گندم را روی کاغذ روغنی می پاشیم و خمیر را روی سبوس گندم ها قرار می دهیم و سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه پخته شود. نوش جان
منبع : https://parsiday.com/3660-nan-barbari/

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...