طرز تهیه حلوا هویج
حلوا هویج
حلوا هویج یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار مجلسی ایرانی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری سرو می شود. از این حلوای مجلسی می توانید برای زیباتر کردن سفره افطاری خود استفاده کنید.
با
مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر
حلوا هویج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری حلوا
هویج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی خاص حلوای هویج با پرتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم حلوای هویج
- کره ۵۰ گرم
- هویج ۵۰۰ گرم
- آرد برنج ۱۵۰ گرم
- روغن مایع ۵۰ گرم
- هل ۱ قاشق چایخوری
- خلال پسته و مربای هویج برای تزیین
دستور پخت
طرز تهیه حلوای هویج
برای تهیه مربای هویج خانگی
ابتدا در قابلمه ای آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زودتر
به جوش بیاید.بعد هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و در آب
در حال جوش می ریزیم تا به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بخار پز شوند.
تا
پخت هویج ها باقی مواحل را انجام می دهیم.برای آماده کردن شربت معطر ابتدا
۱۶۰ میلیلیتر آب را در قابلمه کوچکی می ریزیم و روی آن ۱۵۰ گرم شکر می
ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق آرام شکر را در آب هم می
زنیم تا زودتر حل شود
و از روی حرارت قابلمه را بر می داریم و ۲ قاشق
زعفران و ۳۰ میلی لیتر گلاب به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و
کنار می گذاریم. کره را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار
شود.تابه ای متناسب با مقدار آرد روی حرارت قرار می دهیم
و آرد را در
تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود و حرارت را
خاموش می کنیم و هنوز به تفت دادن ادامه می دهیم چون تابه داغ است و رها
کردن آرد باعث سوختن آرد می شود.آرد را الک می کنیم
و در تابه ای کمی روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرد را به آن اضافه می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس به هویج ها سر می زنیم و پس از گذشت ۳۰ دقیقه آن ها را درصافی قرار می دهیم
و
در مخلوط کن یا غذاساز هویج ها را می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا پوره
شوند.سپس کره را به آرد طلایی شده می افزاییم و مواد را با هم مخلوط می
کنیم،تا کره کاملا در مواد آب شود و حرارت را کم می کنیم و هل،پوره هویج و
شربت معطر را کم کم به مواد اضافه می کنیم
و مداوم هم می زنیم تا
حلوا کاملا از روی تابه بلند شود و به آن نچسبد.حلوا را در ظرف مورد نظر می
ریزیم و به هر صورت که تمایل داریم به آن حالت می دهیم و یا می توانیم
برای مجلسی تر شدن ظاهر حلوا کف قالبی را با فرچه که کمی آغشته به روغن
کرده ایم چرب کنیم
و حلوا را در قالب بریزیم و خوب فیکس کنیم و به
مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهیم تا خنک شود و حالت بگیرد.سپس از یخچال بیرون
می آوریم و روی قالب حلوا بشقابی می گذاریم و قالب را بر می گردانیم و
حلوای زیبا را با مربای هویج ، خلال پسته یا بادام تزئین می کنیم و نوش جان کنید.
منبع : parsiday.com/3489-halva-havij
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر