طرز تهیه حلوا عسلی
حلوا عسلی
حلوا عسلی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و بسیار مجلسی ایرانی است که می توانید در مجالس خود آنرا جایگزین حلوای معمولی آرد گندم کنید. این حلوا به دلیل استفاده از عسل علاوه بر طعم عالی دارای ارزش غذایی بالاتری نسبت به حلوای معمولی می باشد.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی
قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر حلوا عسلی تهیه کنید. در صورتی که می
خواهید مقداری کمتر یا بیشتری حلوا عسلی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را
ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی حلوا عسلی با پورتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم حلوا عسلی
- کره ۸۰ گرم
- آرد گندم ۱ پیمانه
- عسل نصف پیمانه
- پودر هل ¼ قاشق سوپخوری
- روغن جامد ۲ قاشق سوپخوری
- پودر نارگیل و مغز گردو به اندازه کافی
دستور پخت
طرز تهیه حلوا عسلی
برای تهیه حلوای عسلی مجلسی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم و آرد گندم را دو مرتبه الک می کنیم تا صاف و یکدست شود. در ادامه آرد گندم را در یک کاسه مناسب می ریزیم و کره را به آن اضافه می کنیم و با دست آن ها را مخلوط می کنیم
و با همزن به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا شبیه خمیر مواد نرم و سبک شود.سپس
در تابه یا قابلمه ای استیل عسل را می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و
به مدت ۱۵ دقیقه با قاشق چوبی آرام عسل را هم می زنیم.
(دقت باید
کرد حرارت نباید زیاد باشد چون باعث جوشیدن عسل می شود) و روغن جامد را به
آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و تابه را از روی حرارت بر می
داریم و به آن خمیر نرم را می افزاییم و با هم خوب هم می زنیم
و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه مواد خوب بپزد.بعد
تابه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا حلوا عسلی خنک شود و
در ظرف مورد نظر می ریزیم و روی آن را با پودر ناگیل و مغز گردو تزئین می
کنیم.نوش جان
منبع : parsiday.com/3491-halva-asali
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر