طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد اندونزی همانطور که از نامش مشخص است یک سالاد اندونزیایی است. البته سالادی که ما ایرانیان تهیه می کنیم با سالاد اصلی متفاوت است. این موضوع به این دلیل است که ذائقه ما با ذائقه مردم اندونزی متفاوت است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۶ نفر سالاد اندونزی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد اندونزی در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم سالاد اندونزی | |
کلم برگ قرمز | ۱ پیمانه |
کلم برگ سفید | ۲ پیمانه |
ذرت | نصف پیمانه |
کالباس | نصف پیمانه |
نخود فرنگی | نصف پیمانه |
خیارشور | ۴ عدد |
هویج | ۲ عدد |
سس مایونز | نصف پیمانه |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
دستور طرز تهیه
ابتدا باید کلم برگ های قرمز و سفید را به صورت رشته ای برش بزنید. برای این منظور می توانید از ابزار برش سبزجات استفاده کنید یا اینکه برگ کلم را روی یک سطح صاف بگذارید و با کارد برش های نازک و کنار هم بزنید ( مثل اسلایس کردن گوجه فرنگی )اگر به خوبی و به صورت نازک کلم برگ ها را برش بزنید سالاد شما جلوه زیباتری خواهد داشت. در این مرحله می توانیم از کنسرو ذرت و نخود فرنگی استفاده کنیم یا اینکه آنها اگر به صورت خام در منزل دارید می توانید آبپز کنید و به کلم ها اضافه کنید.
هویج ها را بهتر است بخارپز کنیم چون پختن هویج به صورت آبپز باعث می شود فیبر آن از بین برود. پس از بخارپز کردن هویج ها ، آنها را روی مواد دیگر سالاد رنده می کنیم. در مرحله بعد خیار شور را با رنده متوسط به طوری که در سالاد دیده شود روی دیگر مواد رنده می کنیم.
کالباس را هم می توانیم به صورت سرخ شده در سالاد بریزیم هم به صورت خام که به ذائقه و طبع شما بستگی دارد. بهتر است کالباس را هم به صورت نازک و بلند مانند کلم برگ ها برش بزنید و به مواد دیگر سالاد اندونزی اضافه کنید.
در مرحله پایانی نمک و فلفل را به همراه سس مایونز به سالاد اضافه می کنیم. اگر دوست داشتید می توانید در این مرحله سس را کم یا زیاد کنید. پس از اینکه مواد سالاد را خوب مخلوط کردید روی ظرف سالاد سلفون بکشید و به مدت حداقل ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
نکات تهیه سالاد اندونزی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر