طرز تهیه کوکو ماکارونی

کوکو ماکارونی,koo koo makaroni,طرز تهیه کوکو ماکارونی,دستور پخت کوکو ماکارونی
ماکارونی به خودی خود طرفداران بسیاری دارد. در این آموزش یک غذای خوشمزه با ماکارونی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. کوکوی ماکارونی شباهت بسیاری به ته دیگ ماکارونی دارد که با مواد متنوعی می توانید آنرا تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۲ تا ۳ نفر کوکو ماکارونی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه کوکو ماکارونی در ادامه با همدوره همراه باشید.
مواد لازم کوکو ماکارونی
ماکارونی فرمی۳۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
تخم مرغ۴ عدد
پیاز۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
جعفری۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاهبه میزان لازم
نمکبه میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا ماکارونی را به همراه مقداری آب داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت بالا قرار می دهیم تا آب جوش بیاید ( حدود ۱۰ دقیقه زمان نیاز است تا ماکارونی نرم شود ) بعد از اینکه ماکارونی نرم شد آنرا آبکش می کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن داخل یک تابه می ریزیم و تفت می دهیم. رنگ پیاز که تغییر کرد فلفل دلمه ای را نیز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. بعد از اینکه فلفل دلمه ای را کمی تفت دادیم گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم.
در اینجا رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا گوشت بپزد. سپس مخلوط گوشت را کنار می گذاریم تا کاملا سرد شود و به دمای محیط برسد. در اینجا تخم مرغ ها در یک ظرف جداگانه می شکنیم و خوب می زنیم.
سپس نمک و فلفل سیاه را به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. حالا ماکارونی را به همراه جعفری ساطوری شده به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و در آخر مخلوط گوشت را در زمانی که کاملا سرد شده است به مایه کوکو اضافه می کنیم.
مواد را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم. پس از اینکه روغن داغ شد مایه کوکو را مانند کوکوی سبزی کامل در تابه می ریزیم و با قاشق صافش می کنیم.
حرارت زیر تابه باید خیلی ملایم باشد تا کوکو کاملا مغز پخت شود. درب تابه را می گذاریم تا سمت زیرین کوکوی ماکارونی سرخ شود. سپس آنرا بر می گردانیم و اجازه می دهیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود . در پایان با سس کچاپ سرو می کنیم.
نکات تهیه کوکوی ماکارونی

جلوگیری از باز شدن کوکو

اگر مقدار تخم مرغی که داخل مایه کوکوی ماکارونی می ریزید کم باشد باعث می شود که در زمان سرخ کردن ، کوکو از هم باز می شود. نکته دیگر این است که نباید ماکارونی فرم دار درشت انتخاب کنید زیرا امکان باز شدن کوکو زیاد می شود.

مواد متنوع

برای تهیه کوکوی ماکارونی می توانید مانند سالاد ماکارونی از مواد متنوعی استفاده کنید و با سلیقه خود طعم کوکوی ماکارونی خود را بسازید. مثلا می توانید به جای گوشت چرخ کرده از کالباس یا سوسیس استفاده کنید. ضمن اینکه استفاده از قارچ و پنیر پیتزا هم می تواند کوکوی ماکارونی شما را خوشمزه تر کند.