خواص فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای
همه چیز در مورد فلفل دلمه ای
فلفل دلمه نوعی فلفل پرطرفدار است که از خانواده سیب زمینیان محسوب می شود. فلفل دلمه ای در رنگ های مختلفی از جمله قرمز ، زرد ، سبز و نارنجی یافت می شود. فلفل دلمه ای به دلیل اینکه تند نیست در برخی کشورها با نام فلفل شیرین شناخته می شود.زادگاه اصلی فلفل دلمه ای مکزیک ، شمال آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی هستند. امروزه مصرف فلفل دلمه ای در کشورمان بسیار فراگیر شده است و در غذاهای مختلف از آن استفاده می شود. در ادامه با همدوره همراه باشید تا بیشتر با این فلفل مفید آشنا شوید.
خواص فلفل دلمه ای
سلامت استخوان ها
یکی از خواص فلفل دلمه ای این است که می تواند در سلامت استخوان ها تاثیر زیادی داشته باشد. مصرف فلفل دلمه ای قرمز می تواند بیش از ۵۰ درصد نیاز روزانه بدن انسان را به مواد مغذی مورد نیاز برای سلامت استخوان ها فراهم نمایید.فلفل دلمه ای قرمز حاوی مقادیر غنی از کلسیم ، منیزیم ، فسفر ، آهن ، پتاسیم و روی است که همگی این مواد برای سلامت استخوان ها نیاز هستند و باعث استحکام و حفظ بافت استخوانی در بدن انسان می شوند.
پیشگیری از سرطان
فلفل دلمه ای های رنگی حاوی مقادیر غنی از بیوفلاونوئیدها هستند که این رنگدانه ها برای پیشگیری از سرطان بسیار مفید هستند. همچنین فلفل دلمه ای حاوی مقادیر مناسبی از اسیدفنولیک است که باعث می شود از تشکیل شدن نیتروزآمین های سرطان زا در بدن جلوگیری شود.جالب است بدانید که هر چه رنگ فلفل دلمه ای پر رنگ تر باشد بدین معناست که حاوی میزان استرول گیاهی بالاتری است. این ترکیباب پیش ساز ویتامین D می باشند که آن هم می تواند از برخی سرطان ها پیشگیری کند.
سلامت موها
یکی از فواید فلفل دلمه ای قرمز محافظت از موهاست. فلفل دلمه ای قرمز رنگ حاوی مقادیر غنی از ویتامین C است. این ویتامین در ساخت کلاژن نقش دارد. فولیکول های مو برای سالم ماندن و رشد نیاز مبرم به کلازن دارند. کمبود ویتامین C می تواند باعث شاخه شاخه شدن ، شکنندگی و خشک شدن موها شود.زیان های فلفل دلمه ای
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر