طرز تهیه بورانی کنگر

طرز تهیه بورانی کنگر

طرز تهیه بورانی کنگر ماست , بورانی کنگر دودی ماست با عکس , xvc jidi f vhkd k v lhsj
بورانی کنگر
بورانی کنگر یا کنگر ماست یکی از پیش غذاها و میان وعده های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که می توانید با اضافه کردن موادی مانند سیر و گل سرخ آن را به صورت مجلسی تر برای مجالس و مهمانی های خود تهیه و سرو کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ تا ۸ نفر بورانی کنگر تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری بورانی کنگر تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه بورانی کنگر با پرتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر

مواد لازم بورانی کنگر

  • کنگر ۵۰۰ گرم
  • آب نصف پیمانه
  • سیر تازه ۱ بوته
  • ماست ۲٫۵ پیمانه
  • مغز گردو و گل سرخ برای تزیین
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور پخت

طرز تهیه بورانی کنگر

برای تهیه بورانی کنگر ابتدا سیرها را با پوست شان از یکدیگر جدا می کنیم و در کاسه ای آب سرد می ریزیم و سیرها را داخل آب قرار می دهیم و چند دقیقه اجازه می دهیم تا در آب خیس به طور کامل بخورند تا راحت تر پوست شان جدا شود.
در ادامه پوست سیرها را می گیریم و آنها را با هم آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت خیلی ریز رنده می کنیم و کنار می گذاریم. سپس کنگرها را تمیز می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود
و بعد روی تخته آشپزخانه کنگرها را به صورت نوارهایی درشت به اندازه دو بند انگشت برش می دهیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.بعد در تابه ای بزرگ که اگر گود باشد نیز بهتر است کمی روغن می ریزیم و روی حرارت کم تابه را می گذاریم تا روغن داغ شود
و بعد کنگرها را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم کمی حرارت را بشتر می کنیم و همین طور به تفت دادن ادامه می دهیم تا کنگرها سرخ شوند و آن وقت سیر رنده شده ،نمک و فلفل را به آن می افزاییم و به مدت ۴ دقیقه مواد را با هم تفت می دهیم
و پس از آن آب را اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم و حرارت را همچنان کمتر از حرارت ملایم می کنیم تا به مرور زمان کنگرها کاملا بپزند. پس از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه به تابه سر می زنیم و از کنگرها تست می کنیم.اگر پخته بودند درب تابه را بر می داریم
تا آب اضافه آن تبخیر شود.بعد ماست را می افزاییم و با مواد مخلوط می کنیم و می گذاریم تا یک قل بزند و زیر شعله را خاموش می کنیم و تامل می کنیم تا بورانی کمی خنک شود و در ظرف مورد نظر می کشیم و با گل سرخ و گردو آنرا تزئین می کنیم.نوش جان
منبع : parsiday.com/2830-boorani-kangar

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...