طرز تهیه بورانی اسفناج
بورانی اسفناج
بورانی
اسفناج یکی از پیش غذاها و میان وعده های بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است
که می توانید با اضافه کردن موادی مانند مغز گردو و سیر آن را به صورت
مجلسی تر برای مجالس و مهمانی های خود تهیه و سرو کنید.
با مقدار
موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۶ تا ۸ نفر
بورانی اسفناج تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری
بورانی اسفناج تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش
تهیه بورانی اسفناج با پرتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
مواد لازم بورانی اسفناج
- سیر ۲ حبه
- اسفناج ۱ کیلوگرم
- ماست چکیده ۵۰۰ گرم
- مغز گردو ۴ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
دستور تهیه
طرز تهیه بورانی اسفناج
برای
تهیه بورانی اسفناج مجلسی ابتدا سیرها را پوست می گیریم و آبکش می کنیم و
روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم. بعد اسفناج ها را پاک می کنیم و در قابلمه
ای پر از آب برای ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا اگر خاک لابه لای اسفناج ها هست
کامل از بین برود
و بعد تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه
آن ها خارج شود. سپس اسفناج ها را یا میکس می کنیم و یا روی تخته ریز خرد
می کنیم.قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج و سیر را داخل آن می
ریزیم
و شروع می کنیم به تفت دادن مداوم،و نمک و زردچوبه روی اسفناج ها می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا اگر اسفناج ها آب دارند آب آن ها کاملا تبخیر شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مخلوط اسفناج و سیر به مرور زمان خنک شوند.
آن گاه ماست را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و کمی نمک ،
فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و گردوهای خرد شده را نیز داخل ماست می
ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و در آخر اسفناج و سیر خنک شده را نیز می
افزاییم
و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا اسفناج ها
کاملا به ماست آغشته شوند و در ظرف مورد نظر بورانی اسفناج را می کشیم و
به عنوان یک پیش غذا برای مهمانی ها و یا حتی بعنوان غذای کامل برای خودتان آن را آماده کنید و نوش جان کنید.
منبع : parsiday.com/2861-boorani-esfenaj
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر