طرز تهیه سالاد تن ماهی
سالاد تن ماهی
سالاد
تن ماهی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که می
توانید آنرا به عنوان پیش غذا یا به عنوان یک وعده غذای سبک سرو کنید. این
سالاد در مناطق مختلف کشور با مواد مختلفی تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی
قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر سالاد تن ماهی تهیه کنید. در صورتی
که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد تن ماهی تهیه کنید کافیست مقدار
مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه سالاد تن ماهی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر
مواد لازم سالاد تن ماهی
- پیاز متوسط ۱ عدد
- ساقه کرفس ۱ پیمانه
- جعفری ۲ قاشق غذاخوری
- ماست بدون چربی ¼ پیمانه
- خیار شور ۱ قاشق غذاخوری
- تن ماهی ۱ قوطی ۱۵۰ گرمی
- سس مایونز کم چرب ¼ پیمانه
- سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
دستور تهیه
طرز تهیه سالاد تن ماهی
برای تهیه سالاد تن ماهی
ابتدا ساقه های کرفس را می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن
ها خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم و در بشقابی می
ریزیم.اگر جعفری خرد شده از قبل نداشتیم
جعفری
ها را نیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا خشک شوند و بعد روی تخته آن
ها را ریز خرد می کنیم و به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از آن را در کاسه ای می
ریزیم و ساقه های کرفس را نیز به آن اضافه می کنیم
و کمی درب تن
ماهی را باز می کنیم و روغن آن را کاملا بیرون می ریزیم و به مواد داخل
کاسه می افزاییم. سپس در کاسه ای ماست و سس مایونز و سس خردل را می ریزیم و
خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و روی مواد می ریزیم.
پیاز
را پوست می گیریم و می شوییم و رنده می کنیم و آب آن را می گیریم و بعد
خیار شور را نیز می شوییم و رنده ریز می کنیم (می توانید به صورت مربع نیز
خرد کنید) و به مواد اضافه می کنیم و نمک و فلفل سیاه به میزانی که تمایل
داریم روی مواد می پاشیم
و همگی مواد را آرام با قاشق خوب زیر و رو
می کنیم تا کاملا مخلوط شوند و بعد روی کاسه را سلفون می کشیم و سالاد را
در یخچال قرار می دهیم تا حداقل ۳۰ دقیقه بماند و خنک و منسجم شود. سالاد تن ماهی را زمان مصرف از یخچال بیرون می آوریم و با نان باگت نوش جان کنید.
منبع : parsiday.com/3417-salad-ton-mahi
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر