طرز تهیه چای زنجبیل

طرز تهیه چای زنجبیل

طرز تهیه چای زنجبیل خشک با پودر , چای زنجفیل زردچوبه با چای سبز , xvc jidi hd ck fdg
چای زنجبیل
چای زنجبیل یکی از انواع نوشیدنی های سنتی و پر فایده ایرانی است که طعمی تند دارد. از خواص این چای طبیعی و خوشمزه می توان به گرم کنندگی بدن ، رفع خستگی ، ضد التهاب ، درمان گلو درد ، سرفه و درمان سرماخوردگی اشاره کرد.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۲ نفر چای زنجبیل تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری چای زنجبیل تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش چای زنجبیل با وبسایت پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر

مواد لازم چای زنجبیل

  • آب ۴ فنجان
  • ریشه تازه زنجبیل ۵ سانتی متر
  • عسل و لیمو ترش در صورت تمایل
دستور تهیه

طرز تهیه چای زنجبیل

برای تهیه چای زنجبیل ابتدا کتری را آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس زنجبیل را پوست می گیریم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم. در مرحله بعدی زنجبیل های خرد شده را در قوری می ریزیم.
در ادامه مقداری آب جوش روی زنجبیل ها می ریزیم و پس از بستن درب قوری آنرا روی کتری حاوی آب جوش قرار می دهیم تا چای زنجبیل به آرامی دم بکشد. پس از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد چای دم کشیده و عطر زنجبیل همه فضا را پر می کند.
در پایان چای زنجبیل را در فنجان می ریزیم و کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم و هر مقدار که به شیرینی علاقه دارید عسل به چای اضافه می کنید و لیمو ترش تازه نیز چند قطره به آن می افزاییم و نوش جان کنید.
منبع : parsiday.com/2976-chaye-zanjebil

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...