طرز تهیه ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو

طرز تهیه ترشی لبو و انار خام , دستور ترشی لبو با گل کلم پخته , xvc jidi jvad gf
ترشی لبو
ترشی لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که مانند ترشی هایی مثل ترشی کلم قرمز در تمام فصل های سال تهیه و در کنار غذا سرو می شود. ترشی لبو یک گزینه مناسب برای تزیین غذاها و سفره آرایی می باشد.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی لبو تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی لبو تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی لبو با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه

مواد لازم ترشی لبو

  • آب ۴ لیوان
  • نمک به اندازه کافی
  • چغندر قرمز ۵۰۰ گرم
  • سرکه سفید ½ لیوان
دستور تهیه

طرز تهیه ترشی لبو

برای تهیه ترشی لبو خانگی ابتدا لبوها را تمیز می کنیم و با دقت می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و روی آن آب می ریزیم به مقداری که تا ۲ بند انگشت بالاتر از سطح لبوها آب باشد کفایت می کند. قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم
و اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه به آرامی بپزد. پس از اینکه لبوها به طور کامل پخت ، به آرامی آن ها را از داخل قابلمه بیرون می آوریم و در صافی قرار می دهیم و با آب سرد لبو ها را می شوییم و اجازه می دهیم تا خنک شوند.
آب لبوها را نیز کنار می گذاریم. بعد از خنک شدن لبوها را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه می گذاریم.۱ لیوان از آب لبو را با سرکه سفید و کمی نمک در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
باقی آب لبو را در ظرف پلاستیکی در بسته می توانید بریزید و در یخچال برای مدت کوتاه و در فریزر برای مدت طولانی تری نگهداری کنید و از آن برای انواع تزئینات غذا مثل رنگی کردن پلو ، کشک و … استفاده کنید.
تا جوش آمدن مخلوط سرکه و آب لبو مجددا به لبو های روی تخته آشپزخانه سر می زنیم و آن ها را به هر مدلی که تمایل داریم برش می دهیم و یا از قالب های متفاوت برای این کار استفاده می کنیم که البته یکی از زیباترین مدل قالب ها برای این ترشی قرمز رنگ،قالب های مدل قلب است
که باعث صد چندان شدن زیبایی ترشی های لبو خواهد شد.به مخلوط سرکه گه گاه سر می زنیم تا اگر به جوش آمده است از روی حرارت بر داریم و کنار بگذاریم تا کمی خنک شود. لبوهای برش خرده را در شیشه ای کاملا خشک می ریزیم
و مخلوط سرکه و آب لبو خنک شده را روی لبوهای داخل شیشه می ریزیم و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند و به مدت ۱ هفته شیشه ترشی لبو را در جای خنک و خشک قرار می دهیم تا آماده مصرف شود.نوش جان
منبع : parsiday.com/3210-torshi-labou

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...