طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی

طرز تهیه سیر ترشی با سرکه قرمز سفید رنگ , دستور سیر ترشی هفت ساله با شیره انگور , xvc jidi sdv jvad
سیر ترشی
سیر ترشی یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در تمام فصل های سال تهیه و در کنار غذا سرو می شود. سیر ترشی علاوه بر طعم خوبی که دارد برای سلامتی بدن نیز بسیار مفید است.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه سیر ترشی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سیر ترشی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه سیر ترشی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه

مواد لازم سیر ترشی

  • سیر ۵۰۰ گرم
  • ترخون ۲ شاخه
  • فلفل سبز ۴ عدد
  • نمک به اندازه کافی
  • سرکه خرما به اندازه کافی
دستور تهیه

طرز تهیه سیر ترشی

برای تهیه سیر ترشی ابتدا ساقه های سیرها را با چاقو می بریم و تمیز آنها را می شوییم و در صافی قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در سینی با فاصله سیر ها را می چینیم و اجازه می دهیم تا کاملا خشک شوند
و رطوبتی در آن ها باقی نماند.البته می توانید روی یک حوله تمیز و خشک نیز سیرها را بچینید تا اگر هنوز رطوبتی در آن ها باقی مانده است از بین برود،دلیل خشک بودن سیرها این است که رطوبت باعث کپک زدن ترشی می شود.
فلفل سبزها را می شوییم و خشک می کنیم و ترخون را نیز می شوییم و روی پارچه ای قرار می دهیم تا زودتر خشک شود. سپس سیرها که خشک شدند در شیشه ای می ریزیم و لابه لای سیرها ترخون و فلفل قرار می دهیم
و کمی نمک روی سیرها می پاشیم و سرکه روی آن ها می ریزیم تا جایکه کاملا روی سیرها را بپوشاند.آن وقت یک قابلمه (که شیشه سیر در آن قرار بگیرد) را پر از آب می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا زود به جوش بیاید.
پس از جوش آمدن آب درب شیشه سیر ترشی را محکم می بندیم تا هوا در آن نفوذ نکند و شیشه ترشی را بر عکس داخل قابلمه آب جوش قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه در آب در حال جوش بماند و بعد بیرون می آوریم.
این کار برای طولانی تر شدن مدت سالم ماندن سیر ترشی صورت می گیرد.پس از خارج کردن شیشه از داخل آب جوش،در جای خشک و خنک به مدت حداقل ۱ سال نگهداری می کنیم تا خوب جابیافتد و بعد مصرف می کنیم.اما اگر می خواهید سیر ترشی را زود آماده و مصرف کنید
باید سرکه را در قابلمه ای بریزید و بجوشد و سیرها را اضافه کنید تا کمی نرم شوند و بعد بگذارید تا خنک شود و در شیشه بریزید و فلفل و ترخون را داخل شیشه بریزید و درب شیشه را ببندید و به مدت ۲ الی ۳ روز بعد می توانید از ترشی استفاده کنید.نوش جان
منبع : parsiday.com/3170-sir-torshi

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...