طرز تهیه ترشی انبه
ترشی انبه
ترشی انبه یکی از انواع ترشی های خوشمزه
و پرطرفدار ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می
باشد. ترشی انبه هم مانند ترشی های جنوبی مثل ترشی بندری طعمی تند دارد و
به صورت تکه ای یا لیته تهیه می شود.
با مقدار موادی که در این دستور
قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی انبه تهیه کنید. در صورتی که می
خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی انبه تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب
یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی انبه با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه
مواد لازم ترشی انبه
- سیر ۶ حبه
- انبه زرد ۲ عدد
- سرکه ۱ پیمانه
- روغن زیتون ½ پیمانه
- فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
- سیاه دانه ۱ قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری
دستور تهیه
طرز تهیه ترشی انبه
برای تهیه ترشی انبه ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با گوشتکوب خوب له می کنیم و کنار می گذاریم.سپس
انبه ها را می شوییم و پوست روی آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه آن
ها را به اندازه یک گردو به صورت تکه های مربع خرد می کنیم.
بعد تابه ای را روی حرارت قرار می دهیم و تخم گشنیز را در کاسه ای می ریزیم و فلفل قرمز،فلفل
سیاه،سیاه دانه را به آن اضافه می کنیم و با قاشق با هم مخلوط می کنیم و
در تابه می ریزیم و خوب تفت می دهیم تا بو آن ها به مشام بیاید
و خوب
بوداده شوند و بعد زیر حرارت را خاموش می کنیم و ادویه ها را در آسیاب می
ریزیم و آن ها را پودر می کنیم. پس از این در شیشه ای تکه انبه ها را می
ریزیم و لا به لای انبه ها از سیر له شده،پودر ادویه ها،روغن زیتون و سیر
می ریزیم
و در آخر که شیشه پر شد روی مواد سرکه می ریزیم تا سطح مواد
ترشی را کاملا بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم و به مدت ۲ هفته در
جای خنک مانند یخچال آن را نگهداری می کنیم تا آماده مصرف شود و نوش جان
کنید.
منبع : parsiday.com/3101-torshi-anbeh
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر