طرز تهیه کیک شکلاتی
کیک شکلاتی
کیک
شکلاتی کلاسیک یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و محبوب در سراسر جهان
است که بیشتر به عنوان میان وعده و عصرانه در کنار چای سرو می شود. از کیک
شکلاتی مانند کیک اسفنجی می توانید به عنوان بیس کیک تولد هم استفاده کنید.
با
مقدار موادی که در این آموزش شیرینی پزی قرار گرفته است می توانید برای ۴
نفر کیک شکلاتی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کیک
شکلاتی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با دستور
شیرینی پزی کیک شکلاتی با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم کیک شکلاتی
- کره ۲۵۰ گرم
- شکر ۵۰۰ گرم
- پودر کاکائو ۵۰ گرم
- آرد سفید ۲۰۰ گرم
- خامه ۱۵۰ میلی لیتر
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
- شکلات سیاه ۱۷۵ گرم
- وانیل ۳ قاشق چایخوری
- خامه شیرینی پزی ۱۵۰ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- پودر سودا نصف قاشق چایخوری
دستور پخت
طرز تهیه کیک شکلاتی
برای
تهیه کیک شکلاتی سنتی ابتدا کره را از یخچال بیرون می آوریم تا به مرور
زمان آب شود و فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم
تا گرم شود بعد تخم مرغ ها را در کاسه همزن می ریزیم و با همزن می زنیم
و
بعد ۲ قاشق چایخوری از وانیل و ۲۰۰ گرم از شکر را به آن اضافه می کنیم و
با دور کند همزن ۵ دقیقه هم می زنیم تا کف کند و مایع به رنگ کرم در بیاید.
سپس پودر سودا ، پودر کاکائو ، ۱۷۵ گرم از کره را می افزایم و با همزن دور
کند مواد را هم می زنیم
و آرد را کم کم اضافه می کنیم و با همزن خوب
مواد را هم می زنیم تا در هم کاملا مخلوط شوند. در آخر بیکینگ پودر را به
همراه خامه روی مواد می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه با دور تند همزن مواد را با
هم مخلوط می کنیم و کف قالب را با قلم مو چرب می کنیم
و یا کف آن کاغذ روغنی می اندازیم و مواد کیک را داخل قالب می
ریزیم و داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه بعد آماده شود.
پس از گذشت ۳۰ الی ۳۵دقیقه از پخت کیک به آن سر می زنیم و یک خلال دندان در
کیک فر می کنیم اگر چیزی به خلال دندان نچسبید
به معنی پخت کامل کیک است.در غیر این صورت باید زمان
بیشتری بدهیم تا کیک پخته شود. سپس شکلات سیاه را در کاسه ای می ریزیم روی
بخار کتری قرار می دهیم تا ذوب شود ( با روش بن ماری ) ، سپس اجازه می
دهیم تا کمی خنک شود
و بعد باقیمانده کره را که از قبل در محیط قرار داده بودیم تا آب شود را با شکلات بن
ماری شده مخلوط می کنیم و در غذاساز می ریزیم و خامه شیرینی پزی را نیز به
آن اضافه می کنیم و در ادامه باقیمانده شکر و وانیل را نیز می افزاییم و
در غذاساز مواد را با هم مخلوط می کنیم.
کیک به دلیل تازه بودن بسیار
ترد است پس آرام از قالب بیرون می آوریم و کاغذ روغنی را از کف کیک می
کشیم و روی کیک را با مایع شکلاتی پوشش می دهیم و اگر تمایل داشتید با پودر
پسته نیز آن را تزئین می کنیم.نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر