طرز تهیه ترشی هویج
ترشی هویج
ترشی
هویج یکی از انواع ترشی های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه بر اینکه
طعم بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب می باشد.
این ترشی خوشمزه در تمام فصل های سال تهیه می شود.
با مقدار موادی که
در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی هویج تهیه کنید. در
صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی هویج تهیه کنید کافیست مقدار
مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی هویج با پارسی دی
همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه
مواد لازم ترشی هویج
- آب ۱ فنجان
- شکر ۱ فنجان
- هویج ۵۰۰ گرم
- پیاز سفید ۱ عدد
- نمک به اندازه کافی
- سرکه سیب ۱ فنجان
- زنجبیل تازه مقدار کمی
- تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه
طرز تهیه ترشی هویج
برای تهیه ترشی هویج خانگی
ابتدا هویج را با پوست کن می گیریم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم.در
قابلمه ای متناسب با مقدار هتوسط آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می
دهیم تا به جوش بیاید.
هویج
ها را روی تختخ آشپزخانه به صورت نگینی درشت یا حلقه حلقه خرد می کنیم و
زمانیکه آب به جوش آمد همگی هویج های خرد شده را داخل آب در حال جوش می
ریزیم و ۳ دقیقه بعد در آبکش می ریزیم.
پیاز
را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و در
کاسه ای بزرگ می ریزیم و هویج ها را نیز روی پیازها می ریزیم. سپس در قابلمه ای کوچک سرکه سیب را می ریزیم و آب،تخم گشنیز و کمی نمک و زنجبیل به آن اضافه می کنیم
و
روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شکر را کم کم می افزاییم و با قاشق هم می
زنیم تا زودتر شکر حل شود و به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن ترکیب سرکه
قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و ترکیب سرکه را همان طور داغ روی هویج
و پیاز می ریزیم
و اجازه می دهیم تا ترشی هویج موادش سرد شود.بعد
در شیشه ای کاملا خشک مواد ترشی هویج را می ریزیم و درب آن را محکم می
بندیم و به مدت ۲ روز در جای خنک و خشک نگهداری می کنیم و پس از آن این
ترشی لذیذ را نوش جان کنید.
منبع : parsiday.com/3247-torshi-havij
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر