طرز تهیه رنگینک

طرز تهیه رنگینک

طرز تهیه رنگینک خوزشتانس بوشهری شیرازی , رنگینک توپی رولی با آرد نخودچی , xvc jidi vk dk
رنگینک
رنگینک یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. در برخی شهرهای جنوبی کشورمان از رنگینک به عنوان شیرینی در کنار چای هم استفاده می شود.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر رنگینک تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری رنگینک تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش تهیه دسر رنگینک با پورتال پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر

مواد لازم برای رنگینک

  • آرد ۲ لیوان
  • کره ۲۰۰ گرم
  • دارچین نصف قاشق چایخوری
  • پودر هل نصف قاشق چایخوری
  • مغز گردو و خرما به اندازه کافی
  • پودر قند یا پودر پسته برای تزیین
دستور پخت

طرز تهیه رنگینک

برای تهیه رنگینک مجلسی ابتدا کره را که از قبل بیرون از یخچال گذاشته بودیم تا نرم شود را در تابه ای می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب شود و بعد آرد الک شده را به کره اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم تا آرد به رنگ طلایی در بیاید.
البته می توان ابتدا آرد را در تابه تفت داد تا طلایی شود و بعد کره را اضافه کنیم که هر دو روش صحیح است. پس از طلایی شدن آرد پودر هل و پودر دارچین را می افزاییم و به مدت ۲ دقیقه تفت می دهیم و بعد از روی حرارت تابه را بر می داریم
و مجدد مواد را تفت می دهیم تا نسوزد،چون تابه هنوز داغ است و اگر رها شود ممکن است مواد بسوزند. سپس هسته خرما ها را بیرون می آوریم(یک عدد لوله خودکار را تمیز می شویییم و داخل خرما می کنیم تا هسته از طرف دیگر آن خارج شود)
و به جای آن ها گردو می گذاریم و در ظرف مورد نظر آن ها را با فاصله می چینیم و مخلوط آرد و کره را روی خرما ها می ریزیم تا کاملا سطح خرماها پوشیده شود و بعد به مدت ۲ ساعت رنگینک را در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود و بتوانیم به آن راحت برش بزنیم.
در آخر رنگینک را از یخچال بیرون می آوریم و روی آن ها را با پودر قند یا پودر پسته تزئین می کنیم و برش می دهیم و یا می توانیم اول به شکل های لوزی یا مربع یا حتی با قالب های کوچک رنگینک را قالب بزنیم و بعد روی آن ها را تزئین کنیم
و در دیس بچینیم و همان موقع مصرف کنیم و یا اینکه در یخچال نگهداری کنیم. توجه داشته باشید که می توانیم رنگینک را حداکثر به مدت یک ماه در ظرف بسته در یخچال نگهداری کنیم ، به همین جهت به اندازه مصرف تان رنگینک تهیه کنید.نوش جان
منبع : parsiday.com/2974-ranginak

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...