طرز تهیه کباب ملکه

کباب ملکه
یکی از انواع کباب های حوشمزه و لذیذ ایرانی ، کباب ملکه
است . این کباب به عنوان فینگر فود هم شناخته و استفاده میشود . شما
میتوانید برای درست کردن این کباب از سبزیجات مختلف و متفاوتی استفاده
کنید.
این کباب از سبزیجات و گوشت چرخ کرده درست میشود و خیلی از
افراد آن را به عنوان پیش غذا در مهمانی هایشان سرو میکنند .در دستور غذای
زیر از بادمجان و هویج و سیب زمینی استفاده شده است اما شما میتوانید از گوجه فرنگی و کدو و … هم مطابق میل و سلیقه تان استفاده کنید .
در
ادامه طرز تهیه و پخت کباب ملکه را با تمام نکات ریز و درشت آن در اختیار
شما قرار میدهیم . مقدار موادی که در زیر قرار گرفته شده برای ۴ نفر است .
اگر میخواهید برای تعداد بیشتری این غذا را تهیه کنید باید مقدار مواد را
بیشتر کنید.
مواد لازم کباب ملکه
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز نسبتا بزرگ ۱ عدد
هویج بزرگ ۲ عدد
سیب زمینی ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
بادمجان قلمی ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه کباب ملکه
در ابتدا یک پیاز
نسبتا بزرگ انتخاب میکنیم . آن را پوست گرفته و با رنده یا کارد خیلی ریز
خردش میکنیم . یک کاسه با اندازه مناسب انتخاب کرده و پیاز را داخل آن
میریزیم . گوشت چرخ کرده را هم به پیاز اضافه میکنیم .
فلفل دلمه ای را با کارد یا رنده خیلی ریز برش داده و با آرد نخودچی و زردچوبه و فلفل سیاه و نمک به گوشت اضافه میکنیم . همه مواد را خوب با هم ترکیب کرده و با دست ورز میدهیم تا یک مایه کباب خوب و منسجم داشته باشیم .
وقتی
همه مواد را با هم ترکیب کردید ، روی ظرف را سلفون کشیده و تا یک ساعت
درون یخچال بگذارید . این کار باعث میشود چسبندگی مواد و مایه کباب بیشتر
شود . یک ساعت که گذشت مایه کباب را از یخچال خارج کرده و یک تابه مناسب
روی گاز قرار میدهیم .
مقداری روغن ریخته و صبر میکنیم تا خوب داغ شود .
مواد کباب را برداشته و به صورت کوکو به شکل گرد داخل روغن می اندازیم تا
سرخ شود . شما میتوانید برای این کار از قالب های گرد استفاده کنید تا کباب
ها خوش فرم تر و زیباتر شوند .
وقتی کباب ها را سرخ کردید نوبت به
سرخ کردن سبزیجات میرسد . بادمجان و سیب زمینی و هویج را به شکل حلقه ای
خرد کرده و برش دهید ، برای اینکار هم میتوانید از قالب استفاده کنید . تابه ای روی حرارت قرار داده و آن ها را با روغن کم سرخ کنید .
زمانی
که سرخ کردن سبزیجات هم به پایان رسید زمان سرو این غذا و کباب خوشمزه است
. یک حلقه سیب زمینی و یک حلقه هویج و یک قسمت کباب و یک حلقه بادمجان روی
هم بگذارید و با یک خلال دندان آنها را بهم متصل کنید تا ثابت شده و شکل
زیباتری به این غذا بدهد . اگر تمایل داشته باشید میتوانید روی خلال دندان
هم زیتون بگذارید .
منبع : hamdore.com/5331-kabab-malake
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر