طرز تهیه ترشی پیاز
ترشی پیاز
ترشی
پیاز یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در
تمام فصل های سال تهیه و در کنار غذا سرو می شود. ترشی پیاز علاوه بر طعم
خوبی که دارد به دلیل خواص فراوان پیاز برای سلامتی بدن نیز بسیار مفید است.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه ترشی
پیاز تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی پیاز
تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه ترشی
پیاز با پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای ۱ شیشه
مواد لازم ترشی پیاز سفید
- سیر ۲ حبه
- فلفل قرمز ۲ عدد
- پیاز سفید ۲۰ عدد
- نعناع خشک ۱ قاشق چایخوری
- نمک و سرکه سفید به اندازه کافی
دستور تهیه
طرز تهیه ترشی پیاز سفید
برای تهیه ترشی پیاز سفید ابتدا توجه به این نکته حائز اهمیت است که در ترشی پیاز سفید باید از پیازهای کوچک استفاده شود تا ترشی زیباتری داسته باشیم. پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود
و
روی یک پارچه تمیز پیازها را می چینیم تا زودتر اگر هنوز خیس هستند یا
رطوبتی دارند کاملا خشک شود. سپس سیرها را پوست می گیریم و همراه فلفل
قرمزها می شوییم و آن ها را نیز روی پارچه قرار می دهیم تا خشک شوند.
پس از خشک شدن کامل مواد ترشی،شیشه
ای کاملا خشک را که از قبل متناسب با مقدار ترشی انتخاب کرده بودیم را می
آوریم و پیازها را داخل آن می ریزیم و سیرها و فلفل قرمز ها و نعناع خشک را
نیز لا به لای پیازها داخل شیشه می ریزیم
و در آخر کمی نمک روی
پیازها می ریزیم و سرکه را روی مواد ترشی می ریزیم تا کاملا روی پیازها را
سرکه بپوشاند و درب شیشه را محکم می بندیم تا هوایی در آن نفوذ نکند و شیشه
را به مدت ۲ هفته در جای خنک و خشک به دور از نور خورشید نگهداری می کنیم.نوش جان
منبع : parsiday.com/3237-torshi-piyaz
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر