خواص و مضرات طالبی برای سلامتی بدن

خواص و مضرات طالبی برای سلامتی بدن

خواص و مضرات طالبی , عوارض و زیان های طالبی , فواید و خاصیت های طالبی , o hw xhgfd
خواص و مضرات طالبی
طالبی یک میوه تابستانی آبدار و شیرین می‌باشد که از خانواده کدو و خربزه است. طالبی معمولاً گرد و گوشت آن به رنگ سبز کم‌رنگ دیده می شود. این میوه در نواحی نیمه خشک کشت شده و دارای خواص زیادی برای بدن است. می‌خواهیم در این نوشته در مورد خواص طالبی مطالبی را برای شما قرار دهیم.
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات طالبی را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص طالبی و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های طالبی

کاهش کلسترول خون

طالبی به دلیل فیبر فراوانی که دارد برای کاهش کلسترول بد خون مفید بوده و می‌تواند کلسترول بالای خون را کاهش دهد.

کاهش فشار خون

کسانی که فشارخون بالا دارند می توانند از طالبی برای کاهش فشار خون خود استفاده کنند. این میوه دارای پتاسیم بوده که با فشار خون بالا مبارزه کرده و برای سلامت قلب مفید است.

کاهش خطر آلزایمر

در طالبی پتاسیم، فولات و آنتی اکسیدان های مختلف وجود دارد که برای سلامت مغز مفید است. فولات احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش داده و پتاسیم نیز با افزایش جریان خون باعث بهبود شناخت تمرکز فعالیت‌های عصبی می شود.

تقویت دندان ها و استخوان ها

این میوه سرشار از کلسیم بوده و از مواد مغذی زیادی تشکیل شده است که برای تقویت استخوان‌ها و سلامت دندان‌ها مفید است.

تقویت سیستم ایمنی بدن

مطالعات انجام‌شده نشان می‌دهد که طالبی به خاطر وجود ویتامین سی می‌تواند ایمنی بدن را تقویت کند یک لیوان آب طالبی سی و چهار درصد نیاز بدن به ویتامین سی را تامین می‌کند. ویتامین سی از جمله آنتی‌اکسیدان‌های قوی می‌باشد که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته و با انواع بیماری‌های مختلف مانند سرطان مبارزه می کند. ویتامین ب یک موجود در طالبی نیز برای تولید سلول‌های جدید و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.

آبرسانی به بدن

شاید بدانید که نود درصد طالبی را آب تشکیل داده است، آب طالبی برای تامین مواد معدنی ازجمله پتاسیم، آهن، منیزیم و روی مفید بوده و یک جایگزین مناسب برای آب معدنی می باشد. مصرف طالبی برای رفع خستگی نیز عالی است.

درمان عفونت

ویتامین سی موجود در طالبی باعث افزایش مقاومت بدن در برابر عوامل عفونت زا شده و با رادیکال‌های آزاد مبارزه می کند. طالبی دارای فیبر، ویتامین سی، ویتامین ب شش و پتاسیم است که برای سلامت قلب بسیار مفید بوده و باعث کاهش فشارخون می شود. ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش داده و برای درمان عفونت موثر است.

سلامت قلب

این میوه دارای فیبر ، ویتامین ب 6 و پتاسیم است که برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد. طالبی با کاهش فشار خون و کلسترول ، ریسک بیماری های قلبی را کاهش می دهد. ویتامین ب 3 موجود در این میوه باعث افزایش سطح کلسترول خون شده و تری گلیسیرید خون را کاهش می دهد.

درمان یبوست

طالبی یک میوه سرشار از فیبر بوده که برای معده و گوارش مفید است ، مصرف یک لیوان آب طالبی برای درمان یبوست و نفخ موثر است و کلیه ها را تقویت می کند.

درمان افسردگی

پیریدوکسین موجود در طالبی دارای خواص ضد التهابی بوده که به دلیل تولید هورمون روی باعث ایجاد الگوی خواب مناسب می شود. ویتامین ب 6 موجود در طالبی در درمان افسردگی مفید است.

سلامت چشم

بتاکاروتن موجود در طالبی برای سلامت چشم مفید است ، ویتامین آ موجود در این میوه باعث کاهش خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا شده و از باعث جلوگیری از بیماری های چشمی می شود. طالبی التهاب چشمی را برطرف کرده و بتاکاروتن موجود در این میوه استرس اکسیداتیو را کاهش می دهد. آنتی اکسیدان های لوتین و زاکسنتین موجود در این میوه برای سلامت چشم مفید است.
عوارض و زیان های طالبی

سرشار از فروکتوز

طالبی دارای مقادیر زیادی از فروکتوز می باشد که مصرف بالای آن برای سلامت بدن مضر است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...