خواص و مضرات پای مرغ برای سلامتی
خواص و مضرات پای مرغ
خیلی از افراد پای مرغ را دور می ریزند و به آن علاقه ندارند اما باید توجه داشته باشید که پای مرغ بسیار مقوی می باشد و برای سلامت بدن مفید است. شما می توانید از پای مرغ در سوپ استفاده کنید چرا که بسیار خوشمزه می شود. پای مرغ برای خوش طعم کردن غذا موثر است.
در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات پای مرغ را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص پای مرغ و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت پارسی سرا در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.
فواید و خاصیت های پای مرغ
تقویت سیستم ایمنی
در پای مرغ ، کلاژن و مواد معدنی مختلف مانند فسفر ، کلسیم ، روی و منیزیم وجود دارد که برای سلامتی مفید است. پای مرغ برای تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد.سلامت ناخن
اسید آمینه و گلیسین و پرولین در پای مرغ به وفور یافت می شود که باعث حفظ سلامت بدن و ناخن ها می شود. کسانی که به صورت روزانه از پای مرغ استفاده می کنند دارای ناخن های سالم تری هستند. ژلاتین یک ماده مغذی می باشد که باعث جذب کلسیم شده و برای سلامت ناخن موثر است.پیشگیری از پوکی استخوان
زمانی که سن افزایش پیدا می کند جذب کلسیم در بدن کم می شود. مصرف پای مرغ باعث می شود تا کلسیم به شکل بهتری جذب بدن شود. کلسیم باعث تقویت مفاصل شده و از شکنندگی استخوان ها در زمان پیری پیشگیری می کند.رفع چین و چروک پوست
کلاژن یک ماده ای می باشد که برای جوانی پوست موثر است. اگر می خواهید پوست زیبایی داشته باشید که چین و چروک آن کم باشد بهتر است از مواد کلاژن ساز مصرف کنید. پای مرغ به دلیل خواصی که دارد باعث افزایش کلاژن پوست شده و خشکی پوست را برطرف می کند. همچنین کلاژن باعث می وشد تا آکنه از بین رفته و عفونت های پوست دفع شود.مناسب برای کودکان
یکی از مواد غذایی مقوی برای کودکان سوپ می باشد که بهترین دارو برای درمان سرماخوردگی است. کودکان با مصرف سوپ مرغ کلسیم و ویتامین دی زیادی دریافت می کنند. پای مرغ سرشار از موادی است که باعث غضروف سازی می شود. سولفات کندروئتین موجود در پای مرغ برای جلوگیری از پوسیدگی مفاصل موثر است.کاهش استرس
پای مرغ باعث تولید اسید آمینه مختلف شده که باعث جلوگیری از استرس می شود. نوعی اسید آمینه از چنگال مرغ بیرون می آید که آرژنین نام دارد. این اسید آمینه برای سلامت بدن موثر است چرا که باعث آزاد کردن هورمون هایی می شود که از استرس جلوگیری می کند.سلامت و تقویت لثه
یکی از بخش های مهم دهان و دندان لثه می باشد چرا که تمام غذاهای دریافتی توسط لثه ها فرآوری می شوند. سلامت لثه یکی از نکات حیاتی برای ادامه زندگی می باشد. مصرف پای مرغ باعث می شود تا لثه ها در سلامت باقی بمانند چرا که پای مرغ حاوی کلاژن ، اسید آمینه و مواد ژلاتین ساز است که باعث تقویت لثه ها می شوند.جوان سازی پوست
همانطور که اشاره شد پای مرغ دارای کلاژن بالایی می باشد که برای سلامت پوست مفید است. کلاژن باعث بازسازی سلول ها شده و به سلامت پوست کمک می کند. کلاژن باعث می شود تا انعطاف پذیری پوست افزایش پیدا کند. خیلی از پزشکان برای جوان سازی پوست پای مرغ را پیشنهاد می دهند.عوارض و زیان های پای مرغ
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر