طرز تهیه سالاد کلم سفید رستورانی
طرز تهیه سالاد کلم سفید
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی می توانید برای 4 نفر سالاد کلم سفید تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد کلم سفید تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سالاد کلم سفید
- هویج ۳ عدد
- کلم سفید ۱ عدد
- شکر 1 قاشق چایخوری
- کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
- سس مایونز به مقدار لازم
- آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد کلم سفید
برای تهیه سالاد کلم سفید رستورانی ابتدا کلم را می شوییم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و بعد روی تخته آشپزخانه به صورت رشته های نازک خرد می کنیم و در ظرف مورد نظر برای سرو سالاد می ریزیم.بعد هویج ها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده درشت می کنیم و به کلم ها اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم و کشمش ها را می شوییم و آبکش می کنیم و می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود و به مواد سالاد می افزاییم.
سپس سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و آب لیمو ترش را به همراه شکر و کمی نمک و فلفل سیاه روی آن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا سس یکدست شود. پس از اینکه سس آماده شد آنرا روی مواد سالاد می ریزیم
و با قاشق سس و مواد سالاد را خوب مخلوط می کنیم به صورتی که همه نقاط سالاد را سس پوشش دهد ، در ادامه روی ظرف سالاد را سلفون می کشیم و داخل یخچال می گذاریم تا سالاد خنک شود و نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر