طرز تهیه کوکو ذرت مجلسی
طرز تهیه کوکو ذرت
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی آسان می توانید برای 4 نفر کوکو ذرت تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو ذرت تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کوکو ذرت
- سیر ۲ حبه
- تخم مرغ 3 عدد
- کنسرو ذرت ۱ عدد
- گوشت چرخ کرده 2۰۰ گرم
- آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و روغن به اندازه کافی
طرز تهیه کوکو ذرت
برای تهیه کوکو ذرت خوشمزه ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.تخم مرغ ها را در پیاله ای جداگانه می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه محتوی سیر می ریزیمو خوب هم می زنیم.سپس آرد سیب زمینی را کم کم به آن می افزاییم و هم می زنیم تا در تخم مرغ ها کاملا حل شود و کمی نمک،فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و دانه های ذرت و گوشت چرخ کرده را نیز به مایه اضافه می کنیم
و خوب هم می زنیم تا کاملا با هم مواد مخلوط شوند.(می توانید از هویج رنده شده یا فلفل دلمه ای نگینی خرد شده نیز استفاده کنید) در تابه ای متناسب با حجم مایه کوکو روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا روغن داغ شود
و از مایه کوکو با قاشق بر می داریم و داخل تابه قرار می دهیم و خیلی سریع با قاشق اطراف آن را حالت می دهیم و اجازه می دهیم تا سرخ شود(مانند کوکو سیب زمینی) و بعد کوکو ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
تمامی کوکوهای ذرت را به همین شکل سرخ می کنیم.کوکوها را در بشقابی می چینیم و با نان نوش جان کنید.
منبع : https://parsisara.com/koko-zorrat-1661/
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر