طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی با دستگاه در منزل , دستور پخت کباب ترکی خانگی رستورانی با مرغ , xvc jidi fhf jv d
طرز تهیه کباب ترکی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ترکیه ای می توانید برای 4 نفر کباب ترکی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کباب ترکی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم کباب ترکی

  • پیاز ۲ عدد
  • سیر ۴ حبه
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • کره ۳ قاشق غذاخوری
  • مغز ران گوساله ۶۰۰ گرم
  • روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
دستور پخت کباب ترکی

طرز تهیه کباب ترکی

برای تهیه کباب ترکی رستورانی ابتدا گوشت را می شوییم و در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم و با سلفون روی کاسه را می پوشانیم و داخل فریزر یخچال قرار می دهیم تا مدتی که گوشت نیمه منجمد شود و آن وقت کاسه را از فریزر خارج می کنیم
و گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به اندازه کف دست برش های ورقه ورقه روی نازک روی گوشت می زنیم (گوشت راحت زمان پخت مغز پخت شود) و 1 عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم.
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با گوشتکوب آن ها را له می کنیم.در کاسه ای بزرگ گوشت های برش خرده را کم کم قرار می دهیم و لابه لای آن ها از پیاز رنده شده و سیر له کرده و آویشن،روغن مایع و کمی نمک و فلفل سیاه می ریزیم
و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت 2 ساعت گوشت ها مزه دار شوند. سپس تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و کره را داخل تابه می ریزیم تا کمی ذوب شود و بعد گوشت های ورقه شده را در تابه قرار می دهیم
و تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و به روغن بیفتد و اجازه می دهیم تا گوشت ها با حرارت کم کاملا مغز پخت شوند.لابه لای زمان پخت گوشت ها،فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته آشپزخانه آن را خرد می کنیم و داخل تابه می ریزیم
و با گوشت تفت می دهیم.بعدقارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم و پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت رشته رشته های نازک و بلند روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم.
مجددا به گوشت ها سر می زنیم و آن ها را تفت می دهیم و پیاز را همراه با قارچ های خرد شده به گوشت اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم به مدت 5 دقیقه تفت می دهیم تا همگی مواد کباب بپزند.
سپس در نان های ساندویجی کباب ترکی را می ریزیم و با خیارشور و گوجه فرنگی داخل آن را پر می کنیم و اگر تمایل داشتید می توانید سیب زمینی سرخ شده نیز داخل نان قرار دهید و کباب ترکی را با سس مورد علاقتان نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...