طرز تهیه کباب ترکی
طرز تهیه کباب ترکی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی ترکیه ای
می توانید برای 4 نفر کباب ترکی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار
کمتر یا بیشتری کباب ترکی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ،
مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کباب ترکی
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۴ حبه
- قارچ ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمه ای ۱ عدد
- کره ۳ قاشق غذاخوری
- مغز ران گوساله ۶۰۰ گرم
- روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی
دستور پخت کباب ترکی
طرز تهیه کباب ترکی
برای تهیه کباب ترکی رستورانی
ابتدا گوشت را می شوییم و در کاسه ای بزرگ قرار می دهیم و با سلفون روی
کاسه را می پوشانیم و داخل فریزر یخچال قرار می دهیم تا مدتی که گوشت نیمه
منجمد شود و آن وقت کاسه را از فریزر خارج می کنیم
و گوشت را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به اندازه کف دست برش های
ورقه ورقه روی نازک روی گوشت می زنیم (گوشت راحت زمان پخت مغز پخت شود) و 1
عدد پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و کنار می
گذاریم.
سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و با گوشتکوب آن ها را له می کنیم.در
کاسه ای بزرگ گوشت های برش خرده را کم کم قرار می دهیم و لابه لای آن ها
از پیاز رنده شده و سیر له کرده و آویشن،روغن مایع و کمی نمک و فلفل سیاه
می ریزیم
و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت 2
ساعت گوشت ها مزه دار شوند. سپس تابه ای را روی حرارت کم می گذاریم و کره
را داخل تابه می ریزیم تا کمی ذوب شود و بعد گوشت های ورقه شده را در تابه
قرار می دهیم
و تفت می دهیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند و به روغن بیفتد و اجازه می
دهیم تا گوشت ها با حرارت کم کاملا مغز پخت شوند.لابه لای زمان پخت گوشت
ها،فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته آشپزخانه آن را خرد می کنیم و داخل
تابه می ریزیم
و با گوشت تفت می دهیم.بعدقارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و
سریع آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه ورقه خرد می کنیم و
پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و به صورت رشته رشته های نازک و
بلند روی تخته آشپزخانه آن ها را خرد می کنیم.
مجددا به گوشت ها سر می زنیم و آن ها را تفت می دهیم و پیاز را همراه با
قارچ های خرد شده به گوشت اضافه می کنیم و همگی مواد را با هم به مدت 5
دقیقه تفت می دهیم تا همگی مواد کباب بپزند.
سپس در نان های ساندویجی کباب ترکی را می ریزیم و با خیارشور و گوجه فرنگی داخل آن را پر می کنیم و اگر تمایل داشتید می توانید سیب زمینی سرخ شده نیز داخل نان قرار دهید و کباب ترکی را با سس مورد علاقتان نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر