طرز تهیه کوکو تره کوهی خوشمزه
طرز تهیه کوکو تره
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی آسان می توانید برای 4 نفر کوکو تره تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری کوکو تره تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم کوکو تره
- سیر ۲ حبه
- تره ۸۰۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- مغز گردو ۵۰ گرم
- روغن و زرشک به اندازه کافی
- فلفل سیاه و نمک به اندازه کافی
طرز تهیه کوکو تره
برای تهیه کوکوی تره خوشمزه ابتدا تره ها را پاک می کنیم و می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و سیرها را پوست می گیریمو می شوییم و رنده ریز می کنیم و به تره می افزاییم.تخم مرغ ها را جداگانه در پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و به تره اضافه می کنیم و با هم کاملا مخلوط می کنیم.
داخل تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود و بعد نصف مایه کوکو را داخل تابه می ریزیم و آن را کاملا در تابه پخش می کنیم و با پشت قاشق روی سطح مایه را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا کوکو خودش را بگیرد.
پس از اینکه کوکو خودش را کاملا گرفت زرشک و گردو(هم می توانید پودر کنید و روی کوکو بریزید و هم می توانید با چاقو آن ها را خرد کنید تا لای دندان احساس شود) روی کوکو به صورت پخش می ریزیم و باقی مایه کوکو را روی آن ها می ریزیم
و به آرامی با پشت قاشق سطح مایه کوکو را صاف می کنیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا سرخ شود.بعد درب تابه را بر می داریم و کوکو را از وسط نصف می کنیم و آن ها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
کوکو تره سرخ شده را در بشقابی قرار می دهیم و به هر صورتی که تمایل دارید برش می زنید و با گوجه فرنگی و خیارشور آن را تزئین می کنیم و با نان نوش جان کنید.
منبع : https://parsisara.com/koko-tare-1657/
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر