طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی خوشمزه

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی خوشمزه

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی با پنیر یوفکا , دستور پخت سمبوسه پیتزایی در فر با نان لواش رولی , xvc jidi slf si djchdd
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی جنوبی می توانید برای 4 نفر سمبوسه پیتزایی تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سمبوسه پیتزایی تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم سمبوسه پیتزایی

دستور پخت سمبوسه پیتزایی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

برای تهیه سمبوسه پیتزایی خانگی ابتدا سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا داغ شود و سیب زمینی ها را با دستمال تمیز آشپزخانه خشک می کنیم
و داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا کمی سرخ و طلایی بشوند.در حین سرخ شدن سیب زمینی،پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و زمانیکه سیب زمینی ها سرخ شدن آن ها را در بشقابی می ریزیم
و پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شود و کمی سرخ و طلایی بشود و سوسیس را نیز روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم و زمانیکه پیاز طلایی شد کنار بشقابی که سیب زمینی های سرخ شده را داخل آن ریختیم پیاز سرخ شده را نیز می ریزیم
و سوسیس را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم و حرارت را کم می کنیم تا کمی سرخ شوند. سپس قارچ ها را با دستمال نمدار تمیز می کنیم و سریع آبکشی می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و زمانیکه سوسیس ها سرخ شدن قارچ ها را به آن اضافه می کنیم
و با هم تفت می دهیم و حرارت را ملایم می کنیم تا قارچ ها آب نیندازندو همگی مواد سرخ شده اعم از سیب زمینی و پیاز را داخل تابه می ریزیم و با هم تفت می دهیم و کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط می کنیم
و تابه را از روی حرارت بر می داریم.نان های لواش را به صورت مستطیلی برش می زنیم و هر نان را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و کمی از مواد داخل تابه در ابتدای نان می ریزیم و کمی از پنیر پیتزا نیز روی مواد می ریزیم و نان را به صورت مثلث می پیچیم.
همگی سمبوسه ها را به همین مدل می پیچیم.در تابه یا قابلمه ای کوچک که ترجیحا عمق آن زیاد باشد روغن بحدی می ریزیم که سمبوسه ها در آن شناور باشند و روی حرارت کم قرار می دهیم تا روغن به مرور زمان داغ شود
و سمبوسه ها را یکی یکی داخل روغن داغ می گذاریم تا سرخ شود.حرارت همچنان باید کم باشد.هر دو طرف سمبوسه ها که سرخ شد،آن ها را از روغن بیرون می آوریم و در توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آن ها خارج شود و سمبوسه پیتزایی ها را با سس مورد علاقه نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...