طرز تهیه قلیه میگو بوشهری جنوبی خوشمزه

طرز تهیه قلیه میگو بوشهری جنوبی خوشمزه

طرز تهیه قلیه میگو بوشهری آبادانی , دستور پخت قلیه میگو بندری جنوبی , xvc jidi rgdi ld
طرز تهیه قلیه میگو
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی بوشهری می توانید برای 4 نفر قلیه میگو تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قلیه میگو تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر

مواد لازم قلیه ماهی

دستور پخت قلیه میگو

طرز تهیه قلیه میگو

برای تهیه قلیه میگو بوشهری ابتدا شنبلیله و گشنیز را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.1 عدد از پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و سیرها را نیز پوست می گیریم
و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیازها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و سیرها را به آن اضافه می کنیم و کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم
و تفت می دهیم و سبزی خرد شده را نیز داخل قابلمه می ریزیم و بلافاصله کمی نمک روی آن ها می پاشیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ ان ها تیره شود و رب گوجه فرنگی و 1 لیوان تمبرهندی صاف شده را به مواد می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم
و مداوم تفت می دهیم تا آب سبزیها کاملا تبخیر شود و روغن بیاندازند و آن وقت کمی نمک و فلفل روی مواد می پاشیم و 3 لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم بپزد. میگوها را تمیز می کنیم و حتما رگ سیاه آن را بیرون می آوریم
و می شوییم و پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و تابه ای روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند
و مقداری زردچوبه روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم و میگوهای پاک شده را به پیاز می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا میگوها سرخ شوند و داخل خورشت می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت بسیار ملایم قلیه میگو پخته شود و به روغن بیافتند.
پس از اینکه خورشت قوام یافت و اصطلاحا جاافتاد طعم آن را می چشیم و اگر نیاز به فلفل یابیشتری داشت به آن اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و قلیه میگو را در ظرف می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی فوری می توانید برای ۴ نفر باقالی پل...