طرز تهیه قلیه میگو بوشهری جنوبی خوشمزه
طرز تهیه قلیه میگو
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی بوشهری می توانید برای 4 نفر قلیه میگو تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری قلیه میگو تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم قلیه ماهی
- پیاز ۲ عدد
- سیر ۵ عدد
- میگو ۶۰۰ گرم
- گشنیز ۴۰۰ گرم
- شنبلیله ۵۰ گرم
- تمبرهندی ۱ لیوان
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی
طرز تهیه قلیه میگو
برای تهیه قلیه میگو بوشهری ابتدا شنبلیله و گشنیز را پاک می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.1 عدد از پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و سیرها را نیز پوست می گیریمو آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و در قابلمه ای روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم و پیازها را داخل آن می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند و سیرها را به آن اضافه می کنیم و کمی زردچوبه روی آن ها می پاشیم
و تفت می دهیم و سبزی خرد شده را نیز داخل قابلمه می ریزیم و بلافاصله کمی نمک روی آن ها می پاشیم و مداوم تفت می دهیم تا رنگ ان ها تیره شود و رب گوجه فرنگی و 1 لیوان تمبرهندی صاف شده را به مواد می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم
و مداوم تفت می دهیم تا آب سبزیها کاملا تبخیر شود و روغن بیاندازند و آن وقت کمی نمک و فلفل روی مواد می پاشیم و 3 لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم بپزد. میگوها را تمیز می کنیم و حتما رگ سیاه آن را بیرون می آوریم
و می شوییم و پیاز باقیمانده را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و تابه ای روی حرارت کم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیاز را داخل تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا سبک شوند
و مقداری زردچوبه روی پیازها می پاشیم و تفت می دهیم و میگوهای پاک شده را به پیاز می افزاییم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا میگوها سرخ شوند و داخل خورشت می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت بسیار ملایم قلیه میگو پخته شود و به روغن بیافتند.
پس از اینکه خورشت قوام یافت و اصطلاحا جاافتاد طعم آن را می چشیم و اگر نیاز به فلفل یابیشتری داشت به آن اضافه می کنیم و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و قلیه میگو را در ظرف می ریزیم و با پلو نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر