طرز تهیه پن کیک ساده برای صبحانه
طرز تهیه پن کیک
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی سریع می توانید برای ۴ نفر پن کیک تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پن کیک تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
مواد لازم پن کیک
- کره ۵۰ گرم
- شیر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد
- آرد سفید ۱ پیمانه
- شکر ۲ قاشق غذاخوری
- نمک ¼ قاشق چایخوری
- روغن مایع به میزان کافی
- بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه پن کیک
برای تهیه پن کیک ساده ابتدا کره،شیر،تخم مرغ را از یخچال بیرون می آوریم تا با دمای محیط هماهنگ شوند و کره به مرور زمان نرم و ذوب شود.در کاسه ای بزرگ آرد و شکر،بکینگ پودر و نمک را می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.تخم مرغ را در کاسه ای می شکنیم و با چنگال به طور مداوم هم می زنیم تا بافتش جدا شود و شیر را به آن اضافه می کنیم و کره آب شده را نیز می افزاییم و با همزن می زنیم تا مواد کاملا مخلوط شوند و به مخلوط آرد و شکر و …اضافه می کنیم
و خوب هم می زنیم تا یکدست شوند.(زیاد هم نمی زنیم تا پن کیک سفت شود همین که یکدست شوند کافی است) سپس تابه ترجیحا کوچک (ولی اگر در دسترس نبود از تابه بزرگ نیز می توانید استفاده کنید.) را روی حرارت کم قرار می دهیم تا داغ شود
و با قلمو کف تابه را چرب می کنیم و یک هشتم یا به اندازه یک ملاقه کوچک که کمی از قاشق غذاخوری بزرگ تر باشد از مایه بر می داریم و داخل تابه می ریزیم و دسته تابه را می گیریم و تابه را بلند می کنیم و مایه را کمی تکان می دهیم تا پخش شود
و اجازه می دهیم تا پن کیک پس از اینکه سریع خودش را گرفت شروع کند به سوزن سوزن شدن تا سرخ شود.پن کیک بسیار راحت از تابه جدا می شود.لبه پن کیک را بالا می دهیم و کف آن را نگاه می کنیم اگر سرخ شده بود
و به رنگی قهوه ای روشن شده بود آن را با کفتگیر بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود و در بشقاب قرار می دهیم.می توانید پن کیک ها را روی یکدیگر بچینید و لا به لای آن ها از عسل،مربا،نوتلا یا انواع میوه توت فرنگی یا موز استفاده کنید
و یا جداگانه در بشقاب بگذارید و روی آن را با عسل یا مربا تزئین کنید و سریعا (پن کیک سرد زیاد طعم دلپذیری ندارد)نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر