طرز تهیه سالاد الویه
طرز تهیه سالاد الویه
با مواد لازم موجود در این آموزش آشپزی روسی می توانید برای 4 نفر سالاد الویه تهیه کنید ، در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد الویه تهیه کنید می توانید با ضرب و تقسیم کردن مواد ، مقدار مناسب مواد لازم را اندازه گیری کنید ، در ادامه با پارسی سرا همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
مواد لازم سالاد الویه
- تخم مرغ ۲ عدد
- خیارشور ۶ عدد
- سینه مرغ ۱ عدد
- سیب زمینی ۳ عدد
- سس مایونز به اندازه کافی
- نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد الویه
برای تهیه سالاد الویه ساده ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای می گذاریم و روی آنها آب می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا آبپز شوند.بعد در قابلمه ای دیگر حدودا 3 الی 4 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیمتا زودتر به جوش بیاید و سینه مرغ را داخل آب در حال جوش آرام قرار می دهیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به مدت 30 الی 45 دقیقه کاملا پخته شود.حدود 20 دقیقه که از پخت سیب زمینی ها گذشت
تخم مرغ ها را در پلاستیک فریزر می گذاریم و باد آن را کاملا خالی می کنیم و گره می زنیم و داخل قابلمه سیب زمینی ها قرار می دهیم تا تخم مرغ ها نیز آبپز بشوند. تا پخت سینه مرغ و سیب زمینی ها باقی مواد را آماده می کنیم.
خیار شورها را رنده ریز می کنیم و آب آن ها را محکم می گیریم(باعث شل شدن الویه می شود) و در بشقابی می ریزیم کنار می گذاریم.تخم مرغ های آبپز شده را از قابلمه بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم
و رنده می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.سیب زمینی های آبپز شده را در آبکشی می گذاریم و تامل می کنیم تا خنک شوند و پوست آن ها را می گیریم و رنده می کنیم و داخل کاسه محتوی تخم مرغ رنده شده می ریزیم.سینه مرغ پخته را نیز از داخل قابلمه بیرون می آوریم
و اجازه می دهیم تا خنک شود (آب مرغ را می توانید در ظرفی بریزید و برای سوپ استفاده کنید) و روی تخته آشپزخانه با چاقو ریش ریش خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم و نخود فرنگی و خیار شور را نیز اضافه می کنیم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا مخلوط شوند
و سس مایونز را در کاسه ای می ریزیم و نمک و فلفل به اندازه ای که ذائقه شما تمایل دارد روی سس می ریزیم و هم می زنیم و به مواد اضافه می کنیم و کاملا مخلوط می کنیم تا همه نقاط سالاد با سس آغشته شود و سالاد الویه را در ظرف مورد نظر می ریزیم
و با ذرت،گوجه فرنگی ،خیار شور تزئین می کنیم و یا در قالب می ریزیم و به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا سالاد خنک شود و بعد بیرون می آوریم واز قالب سالاد را خارج می کنیم و بعد روی آن را تزئین می کنیم و با نان نوش جان کنید.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر